ΑΕΡΑ: Η Γενική Συνέλευση ξεκαθαρίζει τα πάντα

ΑΕΡΑ: Η Γενική Συνέλευση ξεκαθαρίζει τα πάντα

ΑΕΡΑ: Η Γενική Συνέλευση ξεκαθαρίζει τα πάντα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 499 ΦΟΡΕΣ

Την προσεχή Τρίτη στην προγραμματισμένη γενική συνέλευση του Συλλόγου αναμένεται να ξεκαθαρίσει η επόμενη ημέρα του ΑΕΡΑ. Και αυτό διότι οι «κόκκινοι» περιμένουν να γίνει μια σημαντική αναδιάρθρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο και εν συνεχεία θα ασχοληθούν και επίσημα με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.

Η γ.σ. θα έχει και τον χαρακτήρα του απολογισμού για τη χρονιά που πέρασε, η οποία κρίνεται επιτυχημένη, μιας και ο σύλλογος κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στη Γ’ Εθνική, στην οποία έχει το δικαίωμα συμμετοχής και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η γ.σ. της Τρίτης αναμένεται να σηματοδοτήσει την έναρξη του προγραμματισμού της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα, με το θέμα του προπονητή και του ρόστερ να είναι ασφαλώς τα κύρια ζητήματα που πρόκειται να απασχολήσουν.

Άπαντες βρίσκονται σε θέση αναμονής ενόψει των τελικών αποφάσεων. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει απολύτως τίποτα δεδομένο και όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη γενική συνέλευση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τωρινή Διοίκηση έχει διάθεση να συνεχίσει ο Σύλλογος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου