«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1019 ΦΟΡΕΣ

Την απογοήτευση του για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δημόσιες τουαλέτες εκφράζει με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Ιαλυσού Ανδρέας Κόγγος. Συγκεκριμένα ανέφερε τα ακόλουθα:

«Αγαπητοί συμπολίτες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την απογοήτευσή μου για την κατάσταση στην οποία παραλάβαμε τις δημόσιες τουαλέτες του δήμου μας. Η εικόνα τους ήταν ντροπιαστική και απαράδεκτη, μια πραγματική προσβολή για την δημοτική μας ενότητα. Οι δημόσιες τουαλέτες ήταν εγκαταλελειμμένες, βρώμικες και σε κατάσταση διάλυσης.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες και σε συνεργασία με ιδιώτη, αναλάβαμε τον καθαρισμό και την επισκευή αυτών των εγκαταστάσεων όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία, καταφέραμε να τις καταστήσουμε και πάλι λειτουργικές και προσβάσιμες στο κοινό, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι πληρούν όλα τα πρότυπα υγιεινής.
Για να διατηρηθεί η καθαριότητα και η εύρυθμη λειτουργία τους, επιβάλλεται ένα συμβολικό αντίτιμο 50 σεντς για τη χρήση των τουαλετών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να διασφαλίσουμε τη συνεχή συντήρηση και καθαριότητα τους, προς όφελος όλων μας.
Παρακαλώ θερμά όλους τους πολίτες που τις χρησιμοποιούν να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό και να διατηρήσουν τις τουαλέτες καθαρές. Η καθαριότητα και η σωστή χρήση είναι ευθύνη όλων μας, και μόνο με τη συνεργασία σας μπορούμε να διατηρήσουμε αυτές τις εγκαταστάσεις σε καλή κατάσταση».

Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση δημάρχου Ρόδου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Κ. Χαλκιάς προς Τ. Σπανό: «Θα είστε πάντα υπόλογοι για την κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση του Δήμου Ρόδου»

Εντοπισμός 24 αλλοδαπών και σύλληψη των 2 διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Ρόδο

Στη Ρόδο βρίσκεται ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κινητοποίηση στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας από τους Συλλόγους Γονέων των ολιγοθέσιων σχολείων

Νέα γραμμή χρηματοδότησης ύψους 25 εκ. € αποκλειστικά για μικρά νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο Αντώνης Γιαννικουρής, γενικός γραμματέας στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Σήμερα στις 12 η κινητοποίηση των Συλλόγων για την υποβάθμιση των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων