Συλλήψεις στα Δωδεκάνησα για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις στα Δωδεκάνησα για διάφορα αδικήματα

Συλλήψεις στα Δωδεκάνησα για διάφορα αδικήματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 483 ΦΟΡΕΣ

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου εξεδόθη το παρακάτω ενημερωτικό  δελτίο αδικημάτων και συμβάντων:

Α’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την 04-07-2024 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 53χρονη ημεδαπή η οποία λειτουργούσε επιχείρηση διαθέτοντας προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (τσάντες) γνωστών εμπορικών οίκων. Κατασχέθηκαν -4- απομιμητικά προϊόντα.

Την 05-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, 37χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Β’ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Την 03-07-2024 το βράδυ συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 31χρονος αλλοδαπός ο οποίος διαπληκτίστηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 26χρονο αλλοδαπό. Επίσης, συνελήφθη 26χρονη αλλοδαπή η οποία προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αστυνομικές Αρχές αποκρύπτοντας το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 31χρονος.

 Την 04-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών Κω, 26χρονος αλλοδαπός γιατί στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας.

 Την 04-07-2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 35χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

 Την 04-07-2024 το μεσημέρι και πρώτες πρωινές ώρες της 05-07-2024 συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, δύο αλλοδαποί ηλικίας 26 και 31 ετών οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας