Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 641 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιείται σήμερα στις 6μ.μ. στα γραφεία των Ακαδημιών της Ρόδου η επαναληπτική Γενική Συνέλευση των «πράσινων». Μοναδικός στόχος, η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα έχει και την ευθύνη για τον νέο σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Αντώνης Μαρτίνης, παρά την αρχική του επιθυμία να φύγει, δείχνει αποφασισμένος να συνεχίσει στον σύλλογο, σχηματίζοντας μια νέα διοικητική ομάδα η οποία θα προετοιμάσει τα «ελάφια» για να πάρουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Οι λεπτομέρειες της σύνθεσης της νέας Διοίκησης θα οριστικοποιηθούν σήμερα όπου και αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Στο νέο Δ.Σ. αναμένεται να συμμετάσχει και ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Διακίδης, όπως και ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου, Γιάννης Κάππος.

Το σίγουρο είναι ότι η νέα Διοίκηση που θα προκύψει, θα έχει πολλη δουλειά να κάνει προκειμένου να «τρέξει» όλα τα θέματα που σχετίζονται με το ρόστερ και την τεχνική ηγεσία. Ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, τον οποίο τα «ελάφια» θα προσπαθήσουν να καλύψουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε ακόμη

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.

Μικρή συμμετοχή, τίποτα καινούργιο…