Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 538 ΦΟΡΕΣ

Με την παρακάτω ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς, αναφέρεται στην έγκριση δαπάνης μέχρι του ποσού των 12.687,60€ για την προμήθεια έως 12.000 κ.μ. πόσιμου νερού από την ΔΕΥΑΡ, προκειμένου να μεταφερθεί στη Σύμη και την Πάτμο, όπως και σ' άλλα άνυδρα νησιά.

Η ανάρτηση:

"Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών και η αποτελεσματική αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις.

Σε συνέχεια των Περιφερειακών Διαλόγων, που πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά κατά τη θητεία μου ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, όσα συζητήσαμε με τους τοπικούς φορείς υλοποιούνται.

Υπογράφηκε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, η έγκριση δαπάνης μέχρι του ποσού των 12.687,60€ για την προμήθεια έως 12.000 κ.μ. πόσιμου νερού από τη Δημοτική Επιχείρηση ‘Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Ρόδου (ΔΕΥΑΡ), με σκοπό την μεταφορά του στην Ιερά Μονή Πανορμίτη Σύμης, στην Πάτμο (περιοχή Γροίκος), ή και σε άλλα άνυδρα νησιά (όπου αυτό απαιτηθεί), λόγω λειψυδρίας, βλαβών, ή άλλων εκτάκτων αναγκών, μέσω υδροφόρων πλοίων του Πολεμικού Ναυτικού.

Στην συνάντηση με τον νέο υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανο Γκίκα, θέσαμε επί τάπητος όλα τα ζητήματα που αφορούν τα Δωδεκάνησα και συζητήσαμε τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων."

 

Διαβάστε ακόμη

Μ. Κόνσολας: «Δεν πρέπει να εφαρμοστούν οριζόντια κριτήρια για τα ολιγοθέσια σχολεία στα νησιά και στις δυσπρόσιτες περιοχές»

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τα προβλήματα υδροδότησης στα άνυδρα νησιά

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το ΝΣ για τη λειτουργία του Συμβουλίου της Επικρατείας ενισχύει τον αγώνα μας για καλύτερη, ποιοτικότερη και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης και συνάμα την προσπάθεια ανάπτυξης»

Γιάννης Παππάς: Συναντήσεις εργασίας για την αλιεία στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Βάιος Καλοπήτας: "Η σημερινή κρίση αποτελεί την ευκαιρία για επανεκκίνηση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"