Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 916 ΦΟΡΕΣ

Με δύο αναμετρήσεις που διεξάγονται σήμερα, πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. Ασφαλώς, το ροδίτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΑΕΡΑ και τον Ιάλυσο που θα ξεκινήσει στις 4μ.μ στο γήπεδο Αφάντου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Το άλλο παιχνίδι θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας», με τη Ρόδο να υποδέχεται την Ελλάς Σύρου. Στ’ Αφάντου αναμένεται να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για το «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Αναμένεται για μια ακόμα φορά να δώσει το «παρών» πολύς κόσμος που θα θελήσει να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων. Μεγάλος απών για τους γηπεδούχους θα είναι ο Κουτσιανικούλης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Για τους φιλοξενούμενους ο Κάμπα, όπως όλα δείχνουν πιθανόν να μπορέσει να ενισχύει στις προσπάθειες των συμπαικτών του, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
- Διαιτητής από την Ανατολική Αττική ορίστηκε στο τοπικό ντέρμπι.

Πρόκειται για τον Λάζαρο Ρεντίφη, ο οποίος θα έχει για «βοηθούς» του τούς Γιώργο Αραβίδη και Δημήτρη Σταυρόγλου από τον Σύνδεσμο της Αθήνας.
Παρατηρητής τους ορίστηκε ο Μπάμπης Λάμπρου.

- Στην αναμέτρηση της Ρόδου που θα ξεκινήσει στη 1μ.μ. διαιτητής ορίστηκε ο Θεόφιλος Δημητρακόπουλος και «βοηθοί» του θα είναι οι Γιάννης Τραντάς και Σωτήρης Τζανής, όλοι τους από την Αθήνα.
Παρατηρητής τους θα είναι ο Βασίλης Τσαγγάρης.

Διαβάστε ακόμη

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου