Το Χριστουγεννιάτικο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς μόλις κυκλοφόρησε!

Το Χριστουγεννιάτικο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς μόλις κυκλοφόρησε!

Το Χριστουγεννιάτικο Φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς μόλις κυκλοφόρησε!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2786 ΦΟΡΕΣ

Και είναι γεμάτο με απίθανες Εορταστικές Προσφορές!

Κερδίστε τις εντυπώσεις δημιουργώντας ξεχωριστά πιάτα για ένα γιορτινό τραπέζι, που θα μείνει αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας!

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κυριολεκτικά τα πάντα: Ζαρκάδια, Αγριογούρουνα, Πάπιες, Φραγκόκοτες, Πέρδικες, Ορτύκια, Γαλοπούλες, Αγριοκοκοράκια Rusticanello, νανάκια!

Και πολλές ακόμη κρεατολιχουδιές! Όπως, πεντανόστιμο Ελληνικό Χοιρινό Ρολό με Χριστουγεννιάτικη γέμιση, Ελληνική Χοιρινή Πορτσέτα με καπνιστό τυρί και δαμάσκηνα, Χριστουγεννιάτικο Χοιρινό Λαιμό γεμιστό αλλά και κλασσικές κοπές για κάθε γούστο!

Στο τμήμα μαναβικής θα βρείτε όλα τα απαραίτητα για το «άρωμα Χριστουγέννων» στη μαγειρική σας, όπως Κάστανα Extra Lux, Ρόδια Γλυκά Elios, διάφορα είδη μανιταριών και μυρωδικών σε τάπερ.

Και μην ξεχάσετε όλα όσα χρειάζεστε για την πιο νόστιμη γέμιση γαλοπούλας: Κουκουνάρια, Καρύδια, Χουρμάδες, Δαμάσκηνα, Σταφίδες, προβρασμένα Kάστανα κ.α.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια τεράστια ποικιλία τα πιο εκλεχτά αλλαντικά, παστουρμάδες, προσούτα, λαχταριστά τυριά, καπνιστούς Σολομούς, Χαβιάρι και πολλά εδέσματα από κάθε γωνιά του πλανήτη, για να δημιουργήσετε χριστουγεννιάτικα πλατώ, που θα γίνουν ανάρπαστα!

Για σπιτικές γλυκές δημιουργίες με εκλεχτό άρωμα και τέλεια υφή, θα βρείτε βούτυρα γάλακτος, φύλλα κρούστας και αλεύρια με μειωμένες τιμές μέχρι και 40%!

Στις καταψύξεις μας, σας περιμένουν οι βασίλισσες του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού! Γαλοπούλες DOUX/RONSARD με θερμόμετρο, στις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ, με 4,99€ το κιλό!

Για το καθημερινό τραπέζι θα βρείτε πολλά και ποιοτικά προϊόντα με μεγάλες εκπτώσεις, που θα το κάνουν να μοιάζει γιορτινό!

Οι προτάσεις της πλούσιας κάβας μας είναι ιδανικές για δώρα αλλά και τη συνοδεία ακόμη και των πιο ιδιαίτερων φαγητών! Γιορτάστε την έλευση του Νέου Έτους με επώνυμες Σαμπάνιες και επιλεγμένους Αφρώδεις Οίνους! Καταναλώστε υπεύθυνα.

Και για εσάς που δεν βρίσκετε χρόνο, σας έχουμε παραδοσιακά γλυκίσματα, Κουραμπιέδες, Μελομακάρονα, Βασιλόπιτες, Τσουρέκια, Σοκολατάκια και πολλά ακόμη προϊόντα, που θα κάνουν αυτές τις γιορτές μαγικές!

Τέλος, στο τμήμα Bazaar θα βρείτε Σόμπες Χαλαζία, για την απαραίτητη θαλπωρή των ημερών, Χριστουγεννιάτικα πιάτα, ποτήρια και χαρτοπετσέτες αλλά και φόρμες κέϊκ και σκεύη μαγειρικής, για να δώσετε σχήμα και μορφή στα γλυκά και τα φαγητά σας!

Και μην ξεχνάτε το γευστικό σας διάλειμμα με εκλεκτό καφέ, φρέσκους χυμούς, γλυκά και αλμυρά σνακ στο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ Coffee & Bakery café με ανεξάρτητη είσοδο!

Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με Υγεία και Ευτυχία!

Ξεφυλλίστε το Εορταστικό Φυλλάδιο εδώ!

 

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο