Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Κυριακή Πετρίδου

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 12902 ΦΟΡΕΣ

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θα βρίσκεται στη Ρόδο την Παρασκευή 19 Ιουλίου, για να επισκεφθεί χώρους όπου έχουν γίνει δωρεές από το ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος!

Ως γνωστόν, το ίδρυμα στο όνομα τού αείμνηστου πατέρα του και στο οποίο είναι πρόεδρος, ανάμεσα σε άλλες περιοχές της χώρας, έχει κάνει στοχευμένες δωρεές και σε νησιά της Δωδεκανήσου (όπως τους Λειψούς), που αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες υγείας και πρόνοιας, αθλητισμού, πολιτισμού κ.λπ. Στη Ρόδο, η δωρεά του Ιδρύματος έγινε για την κάλυψη αναγκών φυσικοθεραπείας ηλικιωμένων συμπολιτών μας στο ΚΑΠΗ του δήμου στον Άη-Γιάννη.

Συγκεκριμένα, πριν μερικά χρόνια είχε γίνει βανδαλισμός στο ΚΑΠΗ και είχαν πάθει σοβαρές ζημιές τα μηχανήματα για φυσικοθεραπεία των ηλικιωμένων συμπολιτών μας, που είναι μέλη του. Τότε, λοιπόν, υποβλήθηκε σχετικό αίτημα στο Ίδρυμα με την καίρια παρέμβαση τής αντιπεριφερειάρχη τότε Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, κας Χαρούλας Γιασιράνη. Το ίδρυμα ανταποκρίθηκε θετικά και έτσι το ΚΑΠΗ απέκτησε μία συσκευή TENS και μία συσκευή υπερήχου-ηλεκτροθεραπείας-αναρρόφησης για το φυσικοθεραπευτικό τμήμα, το οποίο ξαναλειτουργεί μετά από τρία-τέσσερα χρόνια!

Επίσης, το Ιδρυμα κατασκεύασε και ένα ανοιχτό γηπεδάκι στους Αγίους Αποστόλους! Ο κ. Γιαννακόπουλος, λοιπόν, αναμένεται να βρεθεί εδώ και να επισκεφθεί τους χώρους που έγιναν οι δωρεές του Ιδρύματος Παύλος Γιαννακόπουλος.

Διαβάστε ακόμη

Νέα τραγωδία στη Ρόδο - 28χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου: Ενημέρωση για τα προβλήματα στα συστήματα πρόσβασης ΑμεΑ και εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα

Αναστέλλεται η λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Συνάντηση δημάρχου Ρόδου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Κ. Χαλκιάς προς Τ. Σπανό: «Θα είστε πάντα υπόλογοι για την κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση του Δήμου Ρόδου»

Εντοπισμός 24 αλλοδαπών και σύλληψη των 2 διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Ρόδο

Στη Ρόδο βρίσκεται ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Κινητοποίηση στα γραφεία της Πρωτοβάθμιας από τους Συλλόγους Γονέων των ολιγοθέσιων σχολείων