Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6682 ΦΟΡΕΣ

Μια Ροδίτισσα κατακτά την κορυφή της ελληνικής κομμωτικής, αποσπώντας το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best balayage of the year 2023”.

Η ΑΜΠΙ ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗ, Ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Abi hair boutique,hair color expert, hair treatments expert και με εξειδίκευση στην τεχνική Balayage με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας, τη Δευτέρα 17 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών παρευρέθηκε για να παραλάβει το βραβείο της, στο πλαίσιο των Oscar της κομμωτικής Hair Awards 2024 by Estetica από τις εκδόσεις directions του κ. Παπαλιού με παρουσίαση των κ.κ. Φρίνης Λάτου, διευθύντριας έκδοσης και Μάγκης Χαραλαμπίδου, διάσημης μουσικοπαραγωγού.

Στο πλαίσιο αυτής της φαντασμαγορικής βραδιάς, ανέβηκε για να παραλάβει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία “Best balayage of the year 2023”, όπου απέσπασε παμψηφεί στον διαγωνισμό του Hcg Awards!

Ο συγκεκριμένος θεσμός δημιουργείται από το HAIR COMMUNITY GREECE, τη μεγαλύτερη κομμωτική κοινότητα στην Ελλάδα, η οποία αριθμεί 10.100 μέλη, όπου οι επαγγελματίες κομμωτές μεταξύ τους αναγνωρίζουν και αναδεικνύουν τον κορυφαίο σε κάθε κατηγορία!

Αυτό το μοναδικό βραβείο απέσπασε η ΑΜΠΙ ΚΟΝΤΟΥΔΑΚΗ και μας κάνει πολύ υπερήφανους που είναι στη Ρόδο δημιουργεί και ξεχωρίζει σε όλη την ελληνική κομμωτική σκηνή!

Διαβάστε ακόμη

H Lidl και το WWF εγκαινιάζουν μία φιλόδοξη διεθνή συνεργασία

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,4 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Η METRO ανέδειξε την αξία της Ψυχικής Υγείας στον εργασιακό χώρο με δράσεις για τους ανθρώπους της

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει