Στα Super Market Παναγιωτάς το καλοκαίρι συνεχίζεται με Δυνατές Προσφορές!

Στα Super Market Παναγιωτάς το καλοκαίρι συνεχίζεται με Δυνατές Προσφορές!

Στα Super Market Παναγιωτάς το καλοκαίρι συνεχίζεται με Δυνατές Προσφορές!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2688 ΦΟΡΕΣ

Ξεφυλλίστε On Line το ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ και ανακαλύψτε πολλούς λόγους για να απολαύσετε περισσότερο την πιο όμορφη εποχή του χρόνου

«Βουτήξτε» στη βελούδινη απόλαυση του παγωτού, με απίθανες προσφορές 1+1 Δώρο σε ξυλάκια και κύπελα Κρι Κρι Master Rich.

Ανακαλύψτε τη δροσιά και το άρωμα των εξωτικών φρούτων στο τμήμα μαναβικής και γεμίστε το καλάθι σας με εκλεχτά προϊόντα Ρόδου: μελιτζάνες, κολοκυθάκια και γλυκά πεπόνια.

Στο τμήμα κρεοπωλείου θα βρείτε εξαιρετικής ποιότητας ελληνικές κοπές, που θα ξυπνήσουν τον master chef που κρύβετε μέσα σας, χωρίς να ξοδευτείτε. Ενδεικτικά, χοιρινή σπάλα με κόκαλο μόνο 5,40€ το κιλό και μπούτι κοτόπουλο μόνο 2,59€ το κιλό.

Για εσάς που γυμνάζεστε και προσέχετε τη φυσική σας κατάσταση, έχουμε καλά νέα: τα αγαπημένα σας προϊόντα της σειράς Arla PROTEIN με μειωμένες τιμές 20%! Συμπληρώστε τη διατροφή σας με Χρυσά Αυγά Ωμέγα 3, ασπράδια αυγού και ρόφημα πρωτεϊνών σε τιμές …fitness.

Βρείτε ακόμη στα ψυγεία μας: Φέτα Π.Ο.Π και λευκά τυριά σε κυλινδρικό δοχείο 400g ΟΛΥΜΠΟΣ με μειωμένες τιμές 20%. Ζελέ, γιαούρτια και επιδόρπια γιαουρτιού σε προσφορές που φθάνουν στο -30%!

Στους καταψύκτες μας, σας περιμένουν οι προψημένες λιχουδιές της CRETA FARMS με έκπτωση 25% αλλά και παραδοσιακές πίτες και σφολιάτες, λαχανικά και φρεσκοκατεψυγμένα θαλασσινά σε μεγάλη ποικιλία.

Βάλτε στο πρωϊνό και καθημερινό τραπέζι σας την καινοτομική σειρά Vegan easy Βake με μείγματα για κέικ,κρέπες και pancakes από τους Mύλους Αγίου Γεωργίου σε τιμές γνωριμίας -30% και τονωθείτε με κάψουλες και στιγμιαίους καφέδες σε προσφορές -25% και -30%!

Κάτι καλό ξεκινάει στο πιάτο σας με -25% σε ζωμούς, κύβους και σάλτσες της Knorr και ολοκληρώνεται με τη μοναδική προσφορά σε Ηλιέλαιο ΑΝ 5lt μόνο 7,45€.

Απολαύστε υπεύθυνα τα ποτά της κάβας μας και δροσιστείτε με τις απίθανες τιμές σε μπύρες, κρασιά και αναψυκτικά.

Η προσωπική φροντίδα, η ατομική περιποίηση και η καθαριότητα του σπιτιού ξεκινούν από τα ράφια των S/M Παναγιωτάς με μια μεγάλη γκάμα σε αγαπημένες μάρκες και εκπτώσεις μέχρι και 50%.

Αφήσαμε για το τέλος το τμήμα Bazaar όπου θα μπορέσετε να βρείτε, σε τιμές πραγματικής ευκαιρίας, μαχαίρια, τηγάνια, ταψιά , τραπεζομάντηλα αλλά και συσκευές styling μαλλιών της Rowenta.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ: bit.ly/3YPnoTR

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο