Κρίμα για την LFC Ιάλυσος…

Κρίμα για την LFC Ιάλυσος…

Κρίμα για την LFC Ιάλυσος…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Δεν μπόρεσε χθες η LFC Ιάλυσος να πάρει τη νίκη στο γήπεδο Χάλκης επί του Λεοντικού Κηφισιάς, στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής όσον αφορά τον 2ο όμιλο της Α’ Εθνικής γυναικείου ποδοσφαίρου.


Στο 11’ μετά από σέντρα της Κουγιού από αριστερά η Ασημώνη με προβολή έκανε το 1-0 για τις γηπεδούχες, ενώ στο 74’ η Παθιακάκη εκτέλεσε φάουλ και η Τζουτζουράκη μέσα από την περιοχή πλάσαρε για το 1-1.
Πάντως, κατώτερη των περιστάσεων αποδείχτηκε η διαιτησία των Habilaj, Πλάκα και Σταμούλη.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της LFC Ιάλυσος για τη διαιτησία:
«Η ομάδα μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του, στον σημερινό μας αγώνα με το φίλο σωματείο του Λεοντικού Κηφισιάς (τελικό σκορ 1-1). Εστιάζουμε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις.

Σε ένα χέρι αντίπαλης αθλήτριας στη μεγάλη περιοχή του Λεοντικού στο 5` της αναμέτρησης με το σκορ στο 0-0, όπου δεν υποδείχθηκε παράβαση, και σε μια υπόδειξη της επιθετικού μας, Φωτεινής Ασημώνη, σε θέση offside ενώ η ομάδα μας προηγούταν με 1-0 στο 71`. Ως LFC Ιάλυσος τιμούμε και σεβόμαστε όλα τα φιλικά σωματεία με τα οποία συναγωνιζόμαστε για το καλό του ποδοσφαίρου γυναικών, αλλά θεωρούμε και ως αναφαίρετο δικαίωμά μας, να αντιμετωπιζόμαστε ως τέτοιο, από τους αρμοδίους, ενώ ταυτόχρονα οφείλουμε να υπερασπιζόμαστε την προσπάθεια των κοριτσιών μας. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στον Λεοντικό Κηφισιάς.»


L.F.C. Ιάλυσος: Περπερίδου, Κωνσταντίνου, Peterssen, Hansson, Παντερή, Καλιγιάννη, Cemirtate, Γρύλλη (28’ Παπαεμμανουήλ, 76’ Πετρά), Κουγιού, Suvitra, Ασημώνη.


Λεοντικός: Δημητροπούλου, Παπαϊωάννου, Γκούρα, Γιαννούτσου, Πετροπούλου, Τζουτζουράκη, Ντάτις, Θεοδωράκη, Γιαβραδάκη, Πουλισιάση (76’ Μαραγκουδάκη), Παθιάκη (81’ Κατσούλη).

Διαβάστε ακόμη

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός