Η βασιλόπιτα του ιδρύματος Υποτροφιών Εμμ. και Μ. Σταματίου

Η βασιλόπιτα του ιδρύματος Υποτροφιών Εμμ. και Μ. Σταματίου

Η βασιλόπιτα του ιδρύματος Υποτροφιών Εμμ. και Μ. Σταματίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 933 ΦΟΡΕΣ

Μέσα σε κλίμα θερμής οικογενειακής ατμόσφαιρας στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου γιόρτασε το Κοινωφελές Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ & Μαίρης Σταματίου το έθιμο της βασιλόπιτας και υποδέχτηκε τον καινούριο χρόνο με την ευχή να είναι ειρηνικός, χαρούμενος και δημιουργικός.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου κ. Ιωάννης Χαλκιάς, εκπροσωπώντας τον μητροπολίτη Ρόδου και μεταφέροντας τις ευχές του. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ιδρύμστος κ. Μάνος Κόκκινος ευχαριστώντας για την παρουσία τους και εκφράζοντας τις ευχές του. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Ιδρύματος αναφέρθηκε συνοπτικά στα πεπραγμένα του έτους 2019, τον οποίο χαρακτήρισε χρόνο δημιουργικό ως προς τις δραστηριότητες του Ιδρύματος στους τομείς του Αθλητισμού, του Πολιτισμού, της Νεολαίας, του Περιβάλλοντος και των ΑΜΕΑ και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να είναι ακόμα πιο παραγωγικός και δημιουργικός.


Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παριστάμενους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, τον τ. αναπληρωτή υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής και ήδη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νεκτάριο Σαντορινιό, τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Στράτο Καρίκη ως εκπροσώπου του Δημάρχου Ρόδου και τον Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου κ. Γιαννικουρή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απενεμήθη τιμητικός έπαινος στη μαθήτρια της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Ρόδου, Ζωή Καλούδη του Βασιλείου η οποία ορμώμενη από αισθήματα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, ανέλαβε την αξιέπαινη πρωτοβουλία να διοργανώσει έρανο οικονομικής στήριξης για την αντιμετώπιση των εξόδων θεραπείας ενός βαριά πάσχοντος μικρού παιδιού.


Ιδιαίτερη χαρά για το Ίδρυμα αποτέλεσε η παρουσία και οι ευχές του υποτρόφου του ιδρύματος Εμμ. και Μαίρης Σταματίου κ. Αθηναγόρα Σκιαδόπουλου, γνωστού για τα πολλά μέχρι σήμερα αριστεία που έχει λάβει σε Εθνικούς, Βαλκανικούς και διεθνείς διαγωνισμούς στον τομέα των Μαθηματικών και της Φυσικής. Το εορταστικό πρόγραμμα κάλυψαν όπως κάθε χρόνο μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου Ρόδου, υπό τη διεύθυνση του καλού φίλου του Ιδρύματος καθηγητή κ. Μιχάλη Καλαεντζή.

«Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μάκο Τσιμέττα υπεύθυνο της φωτογραφικής ομάδας του Ιδρύματός μας καθώς και τα μέλη αυτής για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τον κ. Γιώργο Τζεδάκη υπεύθυνο της κινηματογραφικής ομάδας μας για τη βιντεοσκόπηση και τη δημιουργία του αναμνηστικού βίντεο.» αναφέρει το ίδρυμα Σταματίου.

Διαβάστε ακόμη

Βάιος Καλοπήτας: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται restart

Πρόγραμμα «Αθηνά»: Δωρεάν στέγαση για φοιτήτριες στην Αθήνα

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Κατάνια για δεκάδες επιβάτες που ήθελαν να έρθουν στη Ρόδο

Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κυκλάδων: «Στο κενό θα πέσει η προσπάθεια κάποιων γνωστών – αγνώστων»

Προγραμματική σύμβαση για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

«Ντροπιαστική και απαράδεκτη η κατάσταση στις δημόσιες τουαλέτες»

Εξαπόλυση αρπακτικών εντόμων για την καταπολέμηση της βαμβακάδας του ιβίσκου