Ματαιώνεται τελικά η Γιορτή Χρυσόμηλου στ' Αφάντου

Ματαιώνεται τελικά η Γιορτή Χρυσόμηλου στ' Αφάντου

Ματαιώνεται τελικά η Γιορτή Χρυσόμηλου στ' Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 9693 ΦΟΡΕΣ

Μειωμένη είναι φέτος η παραγωγή βερίκοκων ή αλλιώς των γνωστών μας Χρυσόμηλων όπως ονομάζονται στ’ Αφάντου, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η ετήσια γιορτή του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου «Παναγία Καθολική».

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει το Σάββατο 6 Ιουλίου και σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, υπήρχε «μεγάλη χαρά και προσδοκία για αυτή την εκδήλωση, που στόχο είχε να φέρει την κοινότητα πιο κοντά και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες».

Ωστόσο για διάφορους λόγους με βασικότερο τη μειωμένη παραγωγή, φέτος, στην περιοχή μας βερίκοκων (χρυσόμηλων) ανάγκασαν τους διοργανωτές να ακυρώσουν την εκδήλωση.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Αφάντου «Παναγία Καθολική» αναφέρει τα εξής:

«Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση του Συλλόγου μας, που ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, ακυρώνεται για διάφορους οργανωτικούς λόγους, καθώς και λόγω θεμάτων υγείας ενός μέλους και συντοπίτη μας. Ένας από τους βασικούς λόγους της ακύρωσης είναι η μειωμένη παραγωγή βερίκοκου φέτος, που αποτελεί τον κύριο λόγο και το επίκεντρο αυτής της εκδήλωσης.

Ο Σύλλογος είχε προετοιμάσει με μεγάλη χαρά και προσδοκία αυτή την εκδήλωση, με στόχο να φέρει την κοινότητα πιο κοντά και να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία στους συμμετέχοντες. Ωστόσο, η τρέχουσα κατάσταση δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε όπως είχε προγραμματιστεί.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς όλους τους συνδιοργανωτές, τους χορηγούς και τους εθελοντές που εργάστηκαν σκληρά για την προετοιμασία της εκδήλωσης, καθώς και προς όλους εσάς που είχατε προγραμματίσει να συμμετάσχετε. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να διοργανώσουμε ξανά αυτή την εκδήλωση σε μελλοντική ημερομηνία, όταν οι συνθήκες θα το επιτρέπουν.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη στήριξή σας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο μέλος μας και να επιστρέψει σύντομα κοντά μας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ του Συλλόγου

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας

Μαρία Χρούση Χριστίνα Καλογήρου

Διαβάστε ακόμη

Η θεατρική παράσταση "Ο Οδυσσέας στο νησί της Καλυψώς" περιοδεύει σ' όλη τη Ρόδο!

Ξεκίνησε χθες το Διεθνές Φόρουμ Πιάνου και το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής

Οι Χαΐνηδες σήμερα στη Ρόδο

Το Σάββατο 6 Ιουλίου η Γιορτή Γεωργού και Κτηνοτρόφου στη Μονόλιθο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φαρμακευτικό Συνέδριο Νήσων Αιγαίου

Το 1ο Φεστιβάλ Τακακιού 14 Ιουλίου στην Παστίδα

Εκδήλωση για το εταιρικό δίκαιο στις επιχειρήσεις τουρισμού

Ροδίτισσα αγιογράφος θα συμμετάσχει σε διεθνή έκθεση στη Νέα Υόρκη