Ιάλυσος: Οριστικοποιείται αύριο το θέμα του προέδρου

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται αύριο το θέμα του προέδρου

Ιάλυσος: Οριστικοποιείται αύριο το θέμα του προέδρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 465 ΦΟΡΕΣ

Αύριο αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ιάλυσου μετά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Είναι γνωστό, ότι το όνομα του Γιώργου Παρασκευά έχει «παίξει» έντονα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Οι τελικές λεπτομέρειες θα ξεκαθαρίσουν στην προγραμματισμένη συνάντηση στην οποία θα πάρουν μέρος τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Γιώργος Παρασκευάς είναι επί σειρά ετών συνεργάτης του απερχόμενου προέδρου Μιχάλη Χατζηνικήτα και είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον σύλλογο είτε από τη θέση του προέδρου, είτε όμως από κάποια άλλη.

Μέχρι την Κυριακή παίρνονται αποφάσεις
Αναφορικά με την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστεί η ομάδα, το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

Το να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι εξαιρετικά δύσκολο, ωστόσο, η νέα Διοίκηση καλείται να σταθμίσει όλες τις παραμέτρους πριν λάβει την οριστική της απόφαση.

Το οικονομικό είναι ένα «αγκάθι» και για τη νέα Διοίκηση και για τον λόγο αυτό, οι «ερυθροκίτρινοι» καλούνται να σκεφτούν πολύ αν ο Σύλλογος μπορεί να αντεπεξέλθει χωρίς προβλήματα για μια ακόμα χρονιά σε Εθνική Κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»