Ιάλυσος: Σήμερα η επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Ιάλυσος: Σήμερα η επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Ιάλυσος: Σήμερα η επαναληπτική Γενική Συνέλευση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 631 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα στις 6μ.μ. στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική γενική συνέλευση του Ιάλυσου. Με την ελπίδα ότι θα υπάρξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον απ’ ό,τι την περασμένη εβδομάδα, οι «ερυθροκίτρινοι» επιδιώκουν να ολοκληρώσουν όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για τις εκλογές τους, θέλοντας να προκύψει ένα ενισχυμένο Δ.Σ.

Ένα Δ.Σ., το οποίο θα μπορεί να λειτουργήσει τον σύλλογο με αισιοδοξία και πάνω απ’ όλα με ασφάλεια. Τα πράγματα δεν είναι και πολύ εύκολα, μιας και η απερχόμενη διοίκηση δηλώνει ιδιαίτερα προβληματισμένη και ο πρόεδρος, Μιχάλης Χατζηνικήτας δείχνει έτοιμος να αποχωρήσει μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στον σύλλογο. Αν και σήμερα δεν υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους παράγοντες να ασχοληθούν με τα διοικητικά της ομάδας τότε η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη με απρόβλεπτες συνέπειες αναφορικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζουμε, ότι η ομάδα της Ιαλυσού εξασφάλισε την παραμονή της στην Γ’ Εθνική ενώ έπαιξε και στον τελικό του κυπέλλου της Δωδεκανήσου, όπου ηττήθηκε από τον ΑΕΡΑ.

Διαβάστε ακόμη

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»