Ιάλυσος: Δυσοίωνο το μέλλον, δύσκολα τα πράγματα

Ιάλυσος: Δυσοίωνο το μέλλον, δύσκολα τα πράγματα

Ιάλυσος: Δυσοίωνο το μέλλον, δύσκολα τα πράγματα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1798 ΦΟΡΕΣ

Εξαιρετικά δύσκολη εξακολουθεί να είναι η κατάσταση στον Ιάλυσο αναφορικά με την επόμενη ημέρα της ομάδας, αφού, δεν φαίνεται να κινείται κάτι ενόψει της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, η απερχόμενη Διοίκηση δηλώνει κουρασμένη και απογοητευμένη, μιας και δεν υπάρχει η απαραίτητη στήριξη, όχι μόνο από τους φορείς αλλά και από τον ίδιο τον κόσμο.

Τα εισιτήρια που κόβει ο Σύλλογος είναι ελάχιστα, παρότι ήταν η μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας στη Γ’ Εθνική και πάλι που έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς ντόπιους παίκτες να παίξουν σε ένα Εθνικό πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερα, ο πρόεδρος, Μιχάλης Χατζηνικήτας είναι πολύ προβληματισμένος και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Σύλλογο μετά από δεκατρία χρόνια συνεχόμενης παρουσίας στα διοικητικά δρώμενα του Ιάλυσου.

Αυτό το καλοκαίρι φαντάζει ως το πιο κρίσιμο των τελευταίων ετών για τους «ερυθροκίτρινους» χωρίς καμία δόση υπερβολής με το μέλλον, τουλάχιστον έως αυτή τη στιγμή, να φαντάζει αβέβαιο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι και την προσεχή Κυριακή δεν θα υπάρξει το απαιτούμενο ενδιαφέρον, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Διαβάστε ακόμη

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»