Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή του ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις!

Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή του ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις!

Απίστευτη πρόκριση με ανατροπή του ΑΕΡΑ στις καθυστερήσεις!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 992 ΦΟΡΕΣ

Σε διπλούς αγώνες θ’ αντιμετωπίσει ο ΑΕΡΑ τον Κλεόβουλο, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, χάρης στη χθεσινή του πρόκριση στην Κω επί του ΑΟ Πυλίου με 2-1.

Στο 23’, μετά από μαρκάρισμα του Μούλα στον Λαθούρη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Κιοσέογλου για τους φιλοξενούμενους να στέλνει την μπάλα άουτ. Από την άσπρη βούλα, ωστόσο, ήταν εύστοχος για το Πυλί ο Κότζα στο 32’, αφού προηγήθηκε χέρι του Κορλού, για το 1-0.

Στο 76’ ο ΑΕΡΑ ισοφάρισε από σέντρα του Στοΐνοβιτς, κεφαλιά αρχικώς του Λαθούρη και σουτ στην κίνηση εν συνέχεια από τον Σπαχιού. Δυο λεπτά αργότερα, το Πυλί σκόραρε με διαγώνιο σουτ του Δρόσου, μετά από μπαλιά του Κοτζα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, η ανατροπή έγινε από τον ΑΕΡΑ στο 94’, όταν ο Κουτσιανικούλης έκλεψε την μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Λαθούρη κι αυτός με κεφαλιά τροφοδότησε τον Γκέτσι που με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 1-2 μέσα σ’ έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής ήταν ο Ζησιός με βοηθούς τους Βέρροιο και Μαστρογιαννάκο.

Οι συνθέσεις
ΑΟ Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός – Δημήτρης Χρυσόπουλος): Ήλιος, Παπαναστασίου (83’ Τσιτσεκίδης), Μούλας, Μπριλάκης, Κότζα (95’ Λάντζιος), Βουκομάνοβιτς, Μπρέμπος (84’ Εσαλέ), Μεντής, Χατζηνικολάου, Τζανουλίνος, Αλιμερκάι (60’ λ.τ. Δρόσος).

ΑΕΡΑ (Δημήτρης Γκάιδας): Καπούταγλης, Παναγιωτόπουλος, Αντωνίου, Στοΐνοβιτς, Κορλός, Κιοσέογλου, Κουτσιανικούλης, Νόνης, Ζέλεφ (63’ Σπαχιού), Φερεντίνος (54’ Γκέτσι),(95’ Λεσάι), Λαθούρης.

Διαβάστε ακόμη

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός