Το προεορταστικό φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!

Το προεορταστικό φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!

Το προεορταστικό φυλλάδιο των Super Market Παναγιωτάς κυκλοφόρησε!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2672 ΦΟΡΕΣ

Μπείτε από τώρα στο κλίμα των Εορτών με πολλές Προσφορές 1+1 ΔΩΡΟ και μέχρι 50% Φθηνότερα!

Η ώρα για κάστανα στη φωτιά έφτασε, με τα Extra Lux να κοστίζουν μόνο 3,10€ το κιλό, στο τμήμα μαναβικής. Βρείτε ακόμη: Ρόδια Γλυκά Elios μόνο 1,89€ το κιλό, Λωτοί πλακέ Tσίρο μόνο 1,59€ το κιλό και Αβοκάντο μόνο 3,29€ το κιλό.

Στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε εξαιρετικές κοπές από ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΟΔΟΥ σε μοναδικές τιμές: Στήθος με κόκαλο μόνο 6,39€ το κιλό, Σπαλομπριζόλα μόνο 8,95€ το κιλό και Μπούτι χωρίς κόκαλο μόνο 10,95€ το κιλό. Επίσης θα βρείτε πολλές ακόμη εκλεχτές προτάσεις κρεατικών, χαμηλών τιμών και εξαιρετικής ποιότητας.

Στα ψυγεία μας θα ανακαλύψετε ποιοτικά Π.Ο.Π τυριά αλλά και πιο «ψαγμένες» γεύσεις όπως Γραβιέρα Άρτας Μπάφας με πιπέρι, chili ή τρούφα και Γραβιέρα Ε.Α.Σ Νάξου για να φτιάξετε εορταστικές πιατέλες σε συνδυασμό με γευστικότατα αλλαντικά.

Απογειώστε τη γεύση στα σπιτικά Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με Βούτυρο Γάλακτος Ολλανδίας Echte Boter 250g μόνο με 1,99€!

Στις καταψύξεις σας περιμένουν οι εκπληκτικές γεύσεις Μπάρμπα Στάθης με έτοιμα γεύματα και λαχανικά (φασόλια χάντρες, καλαμπόκι, ρύζι με μανιτάρια, σαλάτα Μεξικάνα) σε τιμές -30%. Επίσης, πίτες, σφολιατοειδή, προψημένοι γύροι, πατάτες McCain αλλά και θαλασσινά, σε ανταγωνιστικές τιμές μέχρι και -35%.

Για δυναμικό πρωϊνό ξεκίνημα σας έχουμε ετοιμάσει Δημητριακά Kellogg’s και μπάρες SANTE PROTEIN σε απίστευτη προσφορά -30% και τα αγαπημένα σας Quaker με προσφορές μέχρι -35%. Βρείτε ακόμη κάψουλες και στιγμιαίους καφέδες, σφολιατίνες και σαβουαγιάρ, με μειωμένες τιμές από 25% μέχρι και 35%.

Κι επειδή Χριστούγεννα δεν γίνονται χωρίς παραδοσιακά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, βρείτε Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλλατίνη και Γιώτης αλλά και ΦΑΡΙΝΑ Γιώτης σε συσκευασίες 2+1 ΔΩΡΟ με έκπτωση 25%! Επίσης αλεύρι και σιμιγδάλι διαφόρων τύπων και Φαρινάπ Μύλοι Αγίου Γεωργίου σε μια εκπληκτική προσφορά -40% !

Για το καθημερινό τραπέζι και τους μακαρονάδες, οι εκπτώσεις στα ζυμαρικά Melissa φτάνουν στο μείον 40% ενώ για τις σπιτικές δημιουργίες σας θα βρείτε Τοματοπολτούς, Τοματάκια ψιλοκομμένα και συμπυκνωμένο χυμό Τομάτας ΓΚΡΕΚΑ με μειωμένες τιμές μέχρι και 30%.

Για άλλη μια φορά στα Super Market ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ, φροντίσαμε να έχετε την πιο ανταγωνιστική προσφορά σε Ηλιέλαιο Ελομάς Economy 5lt, μόνο 6,99€ !

Μια μεγάλη ποικιλία σε ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ, όπως Τσουρέκια, Μελομακάρονα, Κουραμπιέδες, Σοκολατάκια και Σοκολατένιες φιγούρες, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, σας περιμένουν σε απίθανες εορταστικές τιμές.

Οι εξαιρετικές τιμές συνεχίζονται στα προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ατομικής υγιεινής αλλά και όλα όσα χρειάζεστε για το σπίτι και την καθαριότητα με εκπτώσεις που φθάνουν το -55%!

Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη σας περιμένει στο τμήμα BAZAAR, με μοναδικές προσφορές σε ρόμπες, πυτζάμες, κουβέρτες και παπλώματα της Flannel.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ.

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο