Οι πιο δυνατές προσφορές της αγοράς «τρέχουν» στα Super Market Παναγιωτάς!

Οι πιο δυνατές προσφορές της αγοράς «τρέχουν» στα Super Market Παναγιωτάς!

Οι πιο δυνατές προσφορές της αγοράς «τρέχουν» στα Super Market Παναγιωτάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2448 ΦΟΡΕΣ

Ξεφυλλίστε On Line το ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ και ανακαλύψτε εκατοντάδες αγαπημένα προϊόντα, που θα γεμίσουν το τραπέζι και το σπίτι σας, χωρίς να ξοδευτείτε!

Τα φρέσκα προϊόντα της ροδίτικης γης έχουν την τιμητική τους: Πιπεριές Πράσινες Ρόδου (1,59€ το κιλό), Κολοκύθια Ρόδου (0,39€ το κιλό) και Ρόδια Wonderful Ρόδου (1,49€ το κιλό) σας περιμένουν στο τμήμα μαναβικής σε απίστευτα χαμηλές τιμές.

Τηγάνια, κατσαρόλες, φούρνοι και σχάρες, ετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν εκλεχτά χοιρινά, κοτόπουλα και μοσχαρίσιες κοπές, σε τιμές δέλεαρ! Κοτόπουλο ολόκληρο ελληνικό μόνο 2,79€ το κιλό και Συκώτι Μοσχαρίσιο Γαλλίας μόνο 4,49€ το κιλό.

Στα ψυγεία μας, σας περιμένουν όπως πάντα εκλεχτά τυριά και αλλαντικά με τις αγαπημένες γεύσεις μικρών και μεγάλων IFANTIS, Creta Farms, NIKAS και Nostimo να είναι διαθέσιμες σε μειωμένες τιμές μέχρι και -40%.

Ανακαλύψτε ακόμη ροφήματα και επιδόρπια αμυγδάλου Όλυμπος ΚΑΡΠΟΣ, παιδικά γιαούρτια και ζελέ με εκπτώσεις μέχρι και -25%.

Στις καταψύξεις μας, οι παγωμένες τιμές συνεχίζονται: Βρείτε ασιατικές λιχουδιές Cardinal και Pescanova, λαχταριστά θαλασσινά OCEANA, λαχανικά Eλομάς, προψημένους γύρους Εν Ελλάδι Creta Farms και πατάτες McCain για το ethnic και casual τραπέζι, χωρίς να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Για δυναμικό πρωϊνό σας εξασφαλίσαμε κρουασάν, μπάρες, καφέδες, ροφήματα και δημητριακά σε τιμές που αγγίζουν το -40%! Αλλά και πίτες Κρις Κρις 25% φθηνότερα και φρυγανιές Elite 3+1 Δώρο με επιπλέον 30% έκπτωση.

Για τις ανάγκες του καθημερινού τραπεζιού ξεχωρίζει η εκπληκτική προσφορά του Ηλιέλαιου Αττική ΑΝ 5Lt μόνο 6,95€ αλλά και η προσφορά σε Σπαγγέτι Melissa -35%.

Στην πάντα ενημερωμένη κάβα μας θα βρείτε μεταξύ άλλων μπύρες Mythos κουτί 330ml 6+2 ΔΩΡΟ, κρασί Ροζέ Exhib’ Cap D’ aged 750ml 1+1 Δώρο (καταναλώστε υπεύθυνα) και αναψυκτικά ΒΑΠ σε πραγματικά δροσιστικές τιμές.

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας, το μωρό και το σπίτι σας, κυριολεκτικά στη μισή τιμή, αφού τα είδη προσωπικής φροντίδας και καθαριότητας προσφέρονται σε τιμές μέχρι και -50%.

Τέλος, στο τμήμα Bazaar θα βρείτε την πανέμορφη σειρά συσκευών Milano Collection της IZZY σε τιμές που θα θέλετε να τις αποκτήσετε όλες!

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένες από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ:

https://bit.ly/3Qdtlri

 

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο