Οι πιο δυνατές Βack 2 School προσφορές είναι στα Super Market Παναγιωτάς

Οι πιο δυνατές Βack 2 School προσφορές είναι στα Super Market Παναγιωτάς

Οι πιο δυνατές Βack 2 School προσφορές είναι στα Super Market Παναγιωτάς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2066 ΦΟΡΕΣ

Ξεφυλλίστε On Line το ΝΕΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ και ανακαλύψτε απίθανες προσφορές για μια «Καλή Σχολική Χρονιά»!

Γευστική επιστροφή στα θρανία για τους μικρούς φίλους μας, με μια απίστευτη ποικιλία σε θρεπτικά τυριά και πεντανόστιμα αλλαντικά για χορταστικά τόστ και σάντουιτς! Εκλεχτές γεύσεις ΠΑΣΣΙΑΣ και οι αγαπημένοι κωδικοί της Creta Farms σε μειωμένες τιμές -40%. Και για το τύλιγμα τους βρείτε προϊόντα SANITAS σε μοναδικές τιμές μέχρι -35%.

Ανακαλύψτε ακόμη τις αγαπημένες γεύσεις των παιδιών, Babybel και LAVACHE Quirit σε τυράκια, rolls και τυροβουτιές, με έκπτωση -25%!

Φτιάξτε «δυνατά πρωϊνά» για όλη την οικογένεια με -40% στα Χρυσά Αυγά, μέχρι -30% σε γιαούρτια ΝΟΥΝΟΥ, ΚΡΙ ΚΡΙ και ΔΩΔΩΝΗ και μέχρι -40% σε δημητριακά. Κι ακόμη γάλατα ΔΕΛΤΑ μμμmilk σε πραγματικά μειωμένες τιμές με το Milko 450ml να σας κλείνει το μάτι στα 0,99€!

Συμπληρώστε το πρωϊνό και τα υπόλοιπα μικρά γεύματα της ημέρας με επιλεγμένα προϊόντα Elite, Αλλατίνη και Kρις Κρις, 40% φθηνότερα και Nutella 400g 1+1 ΔΩΡΟ!

Μια έξυπνη λύση σας περιμένει στις καταψύξεις μας, με μπαγκέτες, κουλούρια Θεσσαλονίκης και φλογέρες Αλιμπινίσης με τιμές -25%!

Και για όσους δίνετε τον καλύτερο εαυτό σας για ξεχωριστά «καθημερινά» τραπέζια, εξασφαλίσαμε ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ -40% σε αλεύρια και μίγματα των ΜΥΛΩΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και -30% σε γεύσεις και κύβους Knorr.

Μην χάσετε τις μοναδικές τιμές σε επιλεγμένες κοπές από ΜΟΣΧΑΡΙ ΡΟΔΟΥ στο κρεοπωλείο μας. Ενδεικτικά, σπαλομπριζόλα μόνο 8,95€ το κιλό και στήθος με κόκαλο μόνο 6,45€ το κιλό.

Απολαύστε υπεύθυνα τα ποτά της κάβας μας με απίθανες τιμές σε μπύρες, κρασιά, αναψυκτικά και χυμούς.

Η υγιεινή και η καθαριότητα του σπιτιού ξεκινούν από τα ράφια των S/M Παναγιωτάς με μια μεγάλη γκάμα σε αγαπημένες μάρκες και εκπτώσεις σε DIXAN και ΝΕΟΜΑΤ μέχρι και 50%.

Φροντίζουμε και για την περιποίηση του μωρού σας με στοργή και προϊόντα Proderm -45% και Pampers -50%!

Οι Back 2 School προσφορές δίνουν μαθήματα οικονομίας στο τμήμα Bazaar με μολύβια, στυλό και ξυλομπογιές Bic, 20% φθηνότερα.

Και μην ξεχνάτε την καθημερινή σας στάση στο Coffee, Bakery & Snacks στο Super Market Παναγιωτάς (Αφάντου) για να απολαύσετε μυρωδάτο καφέ, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία, αλλά και λαχταριστά σάντουιτς και ολόφρεσκες σαλάτες, φτιαγμένα από το έμπειρο κι ευγενικό προσωπικό μας.

Ξεφυλλίστε το Νέο Φυλλάδιο Προσφορών εδώ: bit.ly/3qSojXm

Διαβάστε ακόμη

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου

Φάρμα Ρόδου: Μειωμένο εισιτήριο με την κάρτα μέλους

Bright Up! Tο χαμηλότερο χωρίς όρους και προϋποθέσεις μπλε τιμολόγιο