Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την ανακοίνωση των βαθμολογιών των πανελληνίων εξετάσεων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 633 ΦΟΡΕΣ

«Ένας από τους πιο απαιτητικούς αγώνες που δίνει η νέα γενιά ολοκληρώνεται, ουσιαστικά, σήμερα με την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Και κάθε συμμετοχή σε οποιοδήποτε αγώνα, μας κάνει πιο δυνατούς, πιο σοφούς και πιο έμπειρους για την ίδια τη ζωή μας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν τη βαθμολογία που τους ανοίγει το δρόμο για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ευχές για κάθε καλό στη νέα ακαδημαϊκή τους πορεία.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που δεν είχαν το αποτέλεσμα που προσδοκούσαν, θα ήθελα να τους πω ότι πρέπει να κρατούν διάπλατα ανοιχτούς τους ορίζοντες τους, αλλά και τις επιλογές τους, και να συνεχίσουν να κυνηγούν τις επιδιώξεις και τα όνειρα τους.

Ως μητέρα, η σκέψη μου πηγαίνει και στους γονείς, που δίνουν και την ψυχή τους για τα παιδιά τους, καθώς και στους καθηγητές και τις καθηγήτριες που, ακούραστα, ενσταλάζουν τις γνώσεις τους στη νέα γενιά.

Τα παιδιά μας είναι πάντα η ελπίδα μας, για να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι άνθρωποι, και να στοχεύουμε πάντα σε μια καλύτερη κοινωνία».

Διαβάστε ακόμη

Εκπαιδευτική πρωτοβουλία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Κάλυμνο

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών του Βενετοκλείου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Χρυσό βραβείο Περιβάλλοντικής Συνείδησης στο ΕΠΑΛ της Κω

Συγχαρητήριο μήνυμα στην Άννα Αγγελή για την επιτυχία της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δύο νέες ειδικότητες από φέτος στο ΠΕΠΑΛ Ρόδου

Συγχαρητήριο μήνυμα του βουλευτή Δωδ/νήσου Γιάννη Παππά για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Συγχαρητήριο μήνυμα του Κοσμήτορα της Βουλής και Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Διάκριση για το ΕΠΑ.Λ. Παραδεισίου