«Ήμουν μεθυσμένος» δικαιολογήθηκε για τα καμώματά του 41χρονος

«Ήμουν μεθυσμένος» δικαιολογήθηκε για τα καμώματά του 41χρονος

«Ήμουν μεθυσμένος» δικαιολογήθηκε για τα καμώματά του 41χρονος

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1764 ΦΟΡΕΣ

Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του

«Συγγνώμη για το όλο περιστατικό και την αναστάτωση» που προκάλεσε στην 33χρονη γυναίκα και στο ανήλικο παιδί της, ζήτησε χθες κατά την απολογία του στον ανακριτή Ρόδου, ο 41χρονος που εισέβαλε στο σπίτι της σε κατάσταση μέθης και τη θώπευσε, ενώ απέδωσε την ενέργειά του αυτή στη μεγάλη ποσότητα αλκοολούχων ποτών που είχε νωρίτερα καταναλώσει.

Μάλιστα, ο 41χρονος, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Δήμο Μουτάφη, εξήγησε στον κ. ανακριτή, ότι ακόμη και σήμερα έχει «κενά μνήμης» για τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, τα οποία δεν αμφισβητεί ότι μπορεί να έγιναν όμως δεν είναι και σε θέση να τα επιβεβαιώσει.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες, είπε απολογούμενος πως, λόγω προσωπικού του ζητήματος, είχε προβεί στην κατανάλωση ποτών, την οποία και συνέχισε στο φιλικό σπίτι που επισκέφθηκε και το οποίο βρίσκεται στην ίδια πολυκατοικία με αυτή της 33χρονης.

Μετά από την κατανάλωση και των ποτών αυτών, ο 41χρονος είπε ότι έχασε κάθε επαφή με την πραγματικότητα και από εκεί και έπειτα δεν θυμάται τίποτα. Το μόνο που αμυδρά θυμάται είναι πλέον να βρίσκεται κρατούμενος στην Αστυνομία, να συνομιλεί στο τηλέφωνο με τον δικηγόρο του και να του λέει: «Ηρέμησε, κοιμήσου να ξεμεθύσεις και δώσε κατάθεση αύριο το πρωί που θα έχεις συνέλθει».

Ο 41χρονος τόνισε πως, ουσιαστικά, την επόμενη ημέρα το πρωί, από τη δικογραφία έλαβε για πρώτη φορά γνώση των πράξεων που του αποδίδονται και τις οποίες αν δεν βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση, ουδέποτε επρόκειτο να πράξει στη ζωή του.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισής του μία φορά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της μη προσέγγισης της 33χρονης σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων.

Σημειώνεται πως, η 33χρονη δια του δικηγόρου της κ. Μανώλη Βλάχου, έχει προβεί σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας σε βάρος του 41χρονου, με την οποία γνωστοποιεί στις δικαστικές Αρχές ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του συλληφθέντος, για τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της αλλά και των γενετήσιων πράξεων ενώπιον ανηλίκων (παράβαση του άρθρου 336 Π.Κ. και του άρθρου 339 παρ. 3).

Επίσης, ζητά τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και να εξεταστεί η ίδια αλλά και το ανήλικο παιδί της από ψυχολόγο «ώστε να αποδειχθούν οι παράνομες και αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορουμένου» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση της 33χρονης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται πως, ο 41χρονος συνελήφθη το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό, δηλαδή το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 περίπου στις 11 παρά τέταρτο, μετά από καταγγελία που έκανε η 33χρονη, η οποία και κάλεσε την Αστυνομία.

Πιο αναλυτικά, όλα έγιναν στις δέκα και μισή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024 στην πόλη της Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να συλληφθεί ο 41χρονος.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η κοπέλα βρισκόταν στο διαμέρισμά της (πρώτου ορόφου) μαζί με το ανήλικο παιδί της και παρακολουθούσαν τηλεόραση, έχοντας ανοιχτή την πόρτα. Ο 41χρονος βρισκόταν στο ίδιο κτήριο για κοινωνικούς λόγους και φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Περίπου στις 10:30 το βράδυ (στις 8 Ιουνίου 2024) ο 41χρονος, βλέποντας ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της κοπέλας, μπήκε μέσα, την πλησίασε, και αφού της έκανε ένα κοπλιμέντο για την εμφάνισή της, φέρεται να τη χάιδεψε στο στήθος και να τη φίλησε.

Η 33χρονη κοπέλα έβαλε τις φωνές, αρχικά εμφανίστηκε μία γειτόνισσα και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον 41χρονο άντρα.

Σε βάρος του, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας