ΑΕΡΑ: Πέντε ανανεώσεις εμπειρίας

ΑΕΡΑ: Πέντε ανανεώσεις εμπειρίας

ΑΕΡΑ: Πέντε ανανεώσεις εμπειρίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 717 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον σχεδιασμό του ενόψει της νέας χρονιάς ο ΑΕΡΑ.

Οι «κόκκινοι» κράτησαν στο ρόστερ τους πέντε ακόμα παίκτες που είχαν προσφέρει πέρυσι σημαντικές υπηρεσίες και ήταν κομμάτια του βασικού κορμού. Πρόκειται για τους Παντελή Αθανασίου, Κιοσέογλου, Τομόρι, Ρούσο και Φερεντίνο.

Ειδικά οι δυο πρώτοι, είναι πολύ έμπειροι παίκτες και αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά και στο νέο πρωτάθλημα. Και για τους πέντε υπήρχε φυσικά η επιθυμία να παραμείνουν στην ομάδα, όπως και τελικά έγινε.

Οι επαφές συνεχίζονται σε καθημερινή βάση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ αναμένονταν ακόμα δύο συναντήσεις, όπου πιθανόν θα είχαν θετική κατάληξη.

Προτεραιότητα του Συλλόγου είναι να ολοκληρώσει πρώτα όλες τις ανανεώσεις και κατόπιν να ασχοληθεί και με τα μεταγραφικά ζητήματα τα οποία θα γίνουν πολύ προσεκτικά και με γνώμονα την όσο το δυνατόν καλύτερη και ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας.

Επτά οι αποχωρήσεις
Επτά είναι οι ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής αποτελούν παρελθόν από τον ΑΕΡΑ. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, πρόκειται για τους Σαββούλη, Πελαρδή, Κριεζή, Κεφάλα, Φυλακούρη, Γιατσιάτσο και Πλύγκο οι οποίοι δεν συνεχίζουν στην ομάδα. Αντίθετα έχουν ανανεώσεις έως τώρα οι Σταματούλας, Κορλός, Τσαβαρής, Τομόρι, Αθανασίου και Κιοσέογλου.

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας