Για το γόητρο στη Βάρδα ο Διαγόρας

Για το γόητρο στη Βάρδα ο Διαγόρας

Για το γόητρο στη Βάρδα ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 204 ΦΟΡΕΣ

Θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 13.00 τον 3ο της βαθμολογίας, Παμβουπρασιακό

Ο Διαγόρας ολοκλήρωσε με μία ακόμα προπόνηση την προετοιμασία του για το ματς της 24ης αγωνιστικής, που δεν είναι εύκολη. Συγκεκριμένα θα βρεθεί στη Βάρδα να αντιμετωπίσει τον τρίτο της βαθμολογίας, Παμβουπρασιακό, επιζητώντας μια ακόμα νίκη γοήτρου, καθώς δεν μπορεί να απειλήσει με το τρίποντο τον πρωτοπόρο Ιάλυσο, αλλά και δεν απειλείται ο ίδιος, στη δεύτερη θέση από τον αυριανό αντίπαλό του.

Οι «κυανέρυθροι» σήμερα στις 13.00, θα προσπαθήσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να δείξουν ότι μπορούσαν να ήταν σε καλύτερη θέση-στην πρώτη δηλαδή- από αυτή που βρίσκονται τώρα.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δείχνει να δίνει λύσεις κατά τον καλύτερο τρόπο στις απουσίες του τιμωρημένου Χατζησάββα, αλλά και του Χιντζίδη που έμεινε εκτός αποστολής, ως υπεράριθμος. Ο κόουτς του Διαγόρα θα έχει μαζί του τους εκτίσαντες την τιμωρία τους Στάθη Προβατίδη, Εμόγκ Ντουαλά, και Γιάννη Καρπαθάκη, ενώ μένοντας ικανοποιημένος στο τελευταίο παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας στο Δημ,Στάδιο, πήρε μαζί του τους νεαρούς Ζέλεφ και Κορλό, ενώ επανέφερε μετά από μερικές αγωνιστικές στη δεκαοκτάδα τον γκολκίπερ Γιώργο Συκαλιά, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικότερα τη 18αδα της αποστολής απαρτίζουν οι Ζέλεφ, Βέρτζος, Γεωργίου, Γιώργου, Γλυνός, Δήμας, Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Κορλός, Μπαξεβάνου, Παγώνης, Προβατίδης, Συκαλιάς, Τσαγκάρης, Τσάμης, Ντουαλά, Μεντί και Πινιώτης.

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας