O Casey Affleck κατηγορείται για διπλή σεξουαλική παρενόχληση

O Casey Affleck κατηγορείται για διπλή σεξουαλική παρενόχληση

O Casey Affleck κατηγορείται για διπλή σεξουαλική παρενόχληση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 425 ΦΟΡΕΣ

Να και κάτι που δεν περιμέναμε από τον Casey Affleck, τουλάχιστον έτσι όπως τον έχουμε γνωρίσει ωε τώρα. Δύο γυναίκες που εργάζονταν στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «I’m Still Here» απαίτησαν πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στις... ανήθικες προ

Να και κάτι που δεν περιμέναμε από τον Casey Affleck, τουλάχιστον έτσι όπως τον έχουμε γνωρίσει ωε τώρα. Δύο γυναίκες που εργάζονταν στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ «I’m Still Here» απαίτησαν πάνω από 4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στις... ανήθικες προτάσεις του.

Ο μικρότερος αδερφός του Ben, ηθοποιός και προσφάτως και σκηνοθέτης με το ντοκιμαντέρ «I’m Still Here» για τη μεταστροφή του Joaquin Phoenix από ηθοποιό σε ράπερ, είχε κατηγορηθεί μέσα στο καλοκαίρι από τη διευθύντρια φωτογραφίας του ντοκιμαντέρ Magdalena Gorka και από την παραγωγό Amanda White ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά.

Συγκεκριμένα, η Gorka απαιτούσε αποζημίωση 2,25 εκατομμυρίων δολαρίων επειδή ο Affleck είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι της, όσο εκείνη κοιμόταν, ενώ η White ισχυρίστηκε ότι ο Affleck την εκβίαζε ότι δε θα πλήρωνε το μισθό της εκτός κι αν περνούσαν μια βραδιά μαζί σε κάποιο ξενοδοχείο, «κοστολογώντας» την πρόταση αυτή με 2 εκ. δολάρια.

Οι δικηγόροι του Affleck είχαν ισχυριστεί τότε ότι οι συγκεκριμένες κατηγορίες ήταν αβάσιμες και μέρος σχεδίου για να αποσπάσουν ο δύο γυναίκες χρήματα από τον ηθοποιό, παντρεμένο μάλιστα με την αδερφή του Phoenix.

Όμως, κάποια βάση πρέπει να υπήρχε στις κατηγορίες επειδή πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε ότι ο Affleck και οι δικηγόροι του επεδίωξαν και πέτυχαν συμβιβασμό με τις δύο γυναίκες, χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστό το τελικό ποσό για την καθεμιά. Από τη μεριά τους, οι Gorka και White απέσυραν τις αγωγές τους.

Τελικά, δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά...

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!