Επίσημη συνάντηση της ΕΣ.ΠΕ.Ε.Ρ. με τον διοικητή 95 ΑΔΤΕ

Επίσημη συνάντηση της ΕΣ.ΠΕ.Ε.Ρ. με τον διοικητή 95 ΑΔΤΕ

Επίσημη συνάντηση της ΕΣ.ΠΕ.Ε.Ρ. με τον διοικητή 95 ΑΔΤΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 418 ΦΟΡΕΣ

Με τον νέο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ, υποστράτηγο Εμμανουήλ Χατζή, συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ.) τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, κατόπιν προγραμματισμένης συναντήσεως.

Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε ένα πάρα πολύ καλό και δημιουργικό κλίμα. Στην διάρκειά της, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. Ανθ/στής (Ο) Κεφαλάς Ανέστης, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, με δύναμη και υγεία στο δύσκολο έργο του, ενημέρωσε τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ίδρυση και τους σκοπούς της Ένωσης και του έθεσε και ανέπτυξε, αναλυτικά τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου.

Ο διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, μετά από διεξοδική συζήτηση, εφ’ όλης της ύλης, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του στον θεσμό της θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών, τονίζοντας ότι προτεραιότητα όλων μας, οφείλει να είναι η βελτίωση της καθημερινότητας και η επίλυση των προβλημάτων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κλείνοντας, η αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ρ. που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο Ανθστή (Ο) Κεφαλά Ανέστη και τον Γ. Γραμματέα Ανθστή (ΠΒ) Γρίμμη Στυλιανό , ευχαρίστησαν ως όφειλαν τον διοικητή της 95 ΑΔΤΕ για την ειλικρινή διάθεση του για περαιτέρω συναντήσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στο πλαίσιο μιας γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο                                                      Ο
Πρόεδρος                                        Γεν. Γραμματέας
Κεφαλάς Ανέστης                          Γρίμμης Στυλιανός
Ανθστής (Ο)                                    Ανθστής (ΠΒ)

Διαβάστε ακόμη

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο η τελική πρόταση του σχεδίου νέου Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Διευκρινήσεις από την ΕΞΡ για τη μεταφορά της διαμονής των Τούρκων επισκεπτών λόγω προβλημάτων στη διαδικασία έκδοσης βίζας

Συμφωνεί με την αύξηση των ανταποδοτικών τελών ασφαλείας στο λιμένα Κω η Ένωση Τουριστικών Γραφείων Δωδεκανήσου

Ο Παναγιώτης Εγγλέζος αναδείχθηκε πρόεδρος ξανά στην Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου

Στον Ξενώνα της Αγίας Αικατερίνης θα στεγαστεί η Παιδική Πινακοθήκη

Συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξία ακινήτων στα Μάσσαρι

Γυρίσματα ταινίας θα γίνουν στο νησί μας

Αλ. Κολιάδης: Ξεκινούν διαβουλεύσεις για την ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού