Συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξία ακινήτων στα Μάσσαρι

Συγκροτήθηκε επιτροπή για  την αξία ακινήτων στα Μάσσαρι

Συγκροτήθηκε επιτροπή για την αξία ακινήτων στα Μάσσαρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 492 ΦΟΡΕΣ

Συγκροτήθηκε με Απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, κου Χρήστου Ευστρατίου, η επιτροπή προσδιορισµού αξίας ακινήτων που περιλαµβάνονται στην Πράξη Εφαρµογής του Σχεδίου Πόλης Μασσάρων.

Η σχετική Απόφαση αναφέρει τα εξής:
«ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:
Τη συγκρότηση της Επιτροπής η οποία θα προβαίνει στον προσδιορισµό της τιµής µονάδος αξίας των ακινήτων που περιλαµβάνονται στην Πράξη Εφαρµογής του Σχεδίου Πόλης Μασσάρων, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.1337/83 και του Π.∆. 20.8.85 (ΦΕΚ 414/∆΄/85], αποτελούµενη από τους εξής:
1. κ. Οικονοµίδη Γεώργιο, Τ.Ε. μηχανολόγο μηχανικό µε Α’ βαθµό, προϊστάµενο τµήµατος Χωρικού Σχεδιασµού, ως πρόεδρο, χωρίς αναπληρωτή διότι δεν έχει οριστεί έως σήµερα νόµιµος αντικαταστάτης του,

2. κ. Ζαννετίδη Κωνσταντίνο, τοπογράφο μηχανικό Τ.Ε. µε Α’ βαθµό, υπάλληλο της ∆/νσης Τεχνικών Έργων ∆ωδ/σου, µε αναπληρώτρια αυτού την κα Ιατρίδη Μαρία, πολιτικό μηχανικό Τ.Ε. µε Α’ βαθµό, υπάλληλο της ίδιας Υπηρεσίας,

3. την κα Γραµµατικά Κατερίνα, υπάλληλο της ∆.Ο.Υ. Ρόδου, κλάδου ΠΕ Εφοριακών µε Α’ βαθµό, ως τακτικό µέλος, µε αναπληρώτρια αυτής την κα Χατζησταυρίδη Ροδάνθη, υπάλληλο της ίδιας ∆.Ο.Υ., κλάδου ΤΕ Εφοριακών µε Α’ βαθµό.
Χρέη γραµµατέα της Επιτροπής θα εκτελεί ο υπάλληλος – µέλος της Περιφερειακής Ενότητας που θα οριστεί µε πράξη του προέδρου. Στην Επιτροπή συµµετέχει κατά περίπτωση ως τέταρτο µέλος και µε ισότιµο δικαίωµα ψήφου ο προϊστάµενος της Υπηρεσίας ∆όµησης Ρόδου µε τον αναπληρωτή του, οι οποίοι ορίζονται µε απόφαση του δηµάρχου κατά την υποβολή του αιτήµατος για προσδιορισµό της αξίας των ακινήτων από την Επιτροπή.

Έργο της Επιτροπής είναι ο προσδιορισµός της αξίας των ακινήτων που περιλαµβάνονται στην Πράξη Εφαρµογής του Σχεδίου Πόλης Μασσάρων, σύµφωνα µε τις διατάξεις του Ν.1337/83 και του Π∆ 5/1986, όπως τροποποιηµένοι ισχύουν».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη παραγωγική δραστηριότητα στο περιφερειακό φυτώριο Νοτίου Αιγαίου

Αντ. Καμπουράκης: Υπάρχουν λύσεις που δεν θα υπονομεύουν την αξιοπιστία του Δήμου

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει τους εντυπωσιασμούς χωρίς ουσία το Υπ. Ανάπτυξης και με το νέο Υπουργό

Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες στη Ρόδο

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντώνη Καμπουράκη στους επιτυχόντες/επιτυχούσες στις Πανελλαδικές εξετάσεις

Συγχαρητήριο μήνυμα του δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη προς τους επιτυχόντες και τις επιτυχούσες των Πανελληνίων εξετάσεων

Μήνυμα του αντιδημάρχου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Σταύρου Τσούβαλη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συμβαίνει τώρα: Φωτιά σε εξέλιξη στη Νότια Ρόδο