Διαβαθμιδική σύμβαση για τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Διαβαθμιδική σύμβαση για  τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Διαβαθμιδική σύμβαση για τα έργα στη Ρόδου-Ιαλυσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1317 ΦΟΡΕΣ

Εγκρίθηκε από τη Δημοτική Επιτροπή Ρόδου, κατά τα τελευταία συνεδρίασή της η σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ δήμου Ρόδου και περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, για την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού από τον κόμβο Φανερωμένης έως το αεροδρόμιο “Διαγόρας”, συνολικού προϋπολογισμού 8.600.000 ευρώ.

Το έργο ως γνωστόν, θα γίνει και θα χρηματοδοτηθεί από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με σκοπό τη βελτίωση της βατότητας της Επαρχιακής Πδού για τη λειτουργική αναβάθμιση της οικιστικής και τουριστικής περιοχής. «Το συνολικό μήκος των τμημάτων της εν λόγω Επαρχιακής Οδού, για τα οποία παραχωρείται η αρμοδιότητα εκτέλεσης εργασιών στην ΠΝΑΙ, υπολογίζεται στα 5.900μ.

Όλες οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με την μελέτη που θεωρήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Ο συνολικός προϋπολογισμός της εν λόγω Διαβαθμιδικής Σύμβασης ανέρχεται σε 4.000.000,00 € και θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από πόρους του ΠΔΕ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (ΚΑΕ 9453).


Η Διαβαθμιδική Σύμβαση ισχύει για 41 μήνες από την ημέρα υπογραφής της από τα συμβαλλόμενα μέρη, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Παραρτήματος ΙΙ, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσας Διαβαθμιδικής Σύμβασης.

Διαβάστε ακόμη

Από δύσβατο σημείο ξεκίνησε η φωτιά που αναστάτωσε την Κω

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος