Το… τρίτο ημίχρονο του Ιάλυσος – ΠΑΟ Βάρδας

Το… τρίτο ημίχρονο του Ιάλυσος – ΠΑΟ Βάρδας

Το… τρίτο ημίχρονο του Ιάλυσος – ΠΑΟ Βάρδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 452 ΦΟΡΕΣ

Υπήρξε και… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης του Ιάλυσου με τον ΠΑΟ Βάρδας. Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν με 1 – 0 παίρνοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο», ωστόσο μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τα δικά τους παράπονα με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Συγκεκριμένα, ανέφεραν τα ακόλουθα:

«Σκάνδαλο διαιτησίας, φιλοξενίας και Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου, 7 κίτρινες κάρτες κατά της ομάδας μας, ανάποδα σφυρίγματα με τον εκνευρισμό των παικτών μας αυτονόητο.

Αποφάσεις που έβαζαν τους γηπεδούχους συνεχώς μέσα στα καρέ μας, παιχνίδι με μπάλες τύπου ”errea” αντί για τις κλασικές ”derby star” που προβλέπονται κατέστησαν τον διαιτητή ως τον δωδέκατο παίχτη των γηπεδούχων για 90′.

Πρωτόγονες καταστάσεις βίωσε η ομάδα μας από «φιλάθλους» του Ιαλυσου επίσης με πρωτοστάτη τον ίδιο τον πρόεδρο των Ροδίων, ο οποίος σκαρφαλώνοντας με ταρζανισμούς πάνω στη φυσούνα μετά το τέλος του ματς και με τη… συμπαράσταση των θερμοκέφαλων οπαδών πετούσαν βροχή μπουκαλιών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο ποδοσφαιριστής μας Τσεκούρας χάνοντας προσωρινά τις αισθήσεις του!

Η Αστυνομία ανύπαρκτη σε όσα αναφέρουμε και για του λόγου του ασφαλές δεν πάτησε ποτέ το πόδι της απ’ την αρχή του αγώνα. Τυχαίο;

Έτσι επήλθε ένα τουλάχιστον άδικο αποτέλεσμα για τον ΠΑΟ Βάρδας εν μέσω τρομοκρατίας και αστοχιών.

Σεβασμός και μάλιστα ο αρμόζων στις ομάδες που ”ματώνουν” οικονομικά για να ταξιδεύουν τόσα χιλιόμετρα σχεδόν κάθε αγωνιστική, τιμώντας τον θεσμό της Γ’ Εθνικής έντεκα χρόνια. Αυτόν τον σεβασμό προσδοκούμε κι εμείς κι όλες οι ομάδες».

Η απάντηση του Ιάλυσου
Άμεση ήταν η απάντηση του Ιάλυσου που με δική του ανακοίνωση, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του ΠΑΟ Βάρδας, που μεταξύ άλλων αναφέρεται στη φιλοξενία που παρείχε η ομάδα μας. Κύριοι της Βάρδας, είστε το μοναδικό σωματείο που ήρθε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο «Οικονομίδειο» και εξέφρασε παράπονα για τη φιλοξενία.

Αναφέρεστε στο πειθαρχικό κομμάτι και στο γεγονός πως η ομάδα σας παρατηρήθηκε με επτά κίτρινες κάρτες, ωστόσο όποιος βρέθηκε στο γήπεδο, είδε πως οι επτά κάρτες ήταν λίγες, καθώς έπρεπε να τελειώσετε την αναμέτρηση με εννέα ποδοσφαιριστές.

Αυτά όσον αφορά το κομμάτι της διαιτησίας, για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις. Για το θέμα της φιλοξενίας, αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα σας ήταν αρκετά προκλητική με το να βρίζει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού

. Ειδικά ο ποδοσφαιριστής με τον αριθμό 9 (Μικελάτος) είχε ανοίξει διάλογο με την εξέδρα, ενώ ο ίδιος μετά το τέλος του παιχνιδιού, πέταξε μπουκάλια προς τους φιλάθλους του Ιάλυσου.

Η ανακοίνωσή σας για την οποία λυπούμαστε αρκετά, αναφέρει επίσης, πως ο πρόεδρός μας σκαρφάλωσε επάνω στη φυσούνα.

Μάλλον ο γενικός σας αρχηγός δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πρόεδρος του Ιάλυσου, και καλό θα είναι να ρωτήσει ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές του που έχουν περάσει από τα γήπεδα της Ρόδου, ώστε να γίνει σοφότερος.

Τέλος, εάν εσείς κάνετε πέντε ταξίδια τον χρόνο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, να σας ενημερώσουμε πως οι ομάδες της Δωδεκανήσου, ταξιδεύουν δεκαπέντε φορές τον χρόνο, ενώ τα έξοδα διαιτησίας στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πολλά περισσότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου».

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας