Δήλωση συμπόρευσης Μπάμπη Ευθυμιάδη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ρόδου

Δήλωση συμπόρευσης Μπάμπη Ευθυμιάδη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ρόδου

Δήλωση συμπόρευσης Μπάμπη Ευθυμιάδη με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4026 ΦΟΡΕΣ

Την πρόθεση του να συμπορευθε ί με τη Λαϊκή Συσπείρωση Ρόδου εξέφρασε ο Μπάμπης Ευθυμιάδης με ανακοίνωσή του. Στη σχετική ανακοίνωση ο ίδιος αναφέρει: 

Κάνοντας μια επισκόπηση του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και των «συναλλαγών» που έγιναν και γίνονται, αισθάνεσαι μόνο λύπη για την κατάπτωση των πολιτικών ηθών και τον εκμαυλισμό συνειδήσεων, που δυστυχώς κάποιοι την αποκαλούν πολιτική επιλογή, για το καλό της Ρόδου!!!

Ζούμε και βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που όμοιές τους δεν υπήρξαν στο παρελθόν.

Είναι ολοφάνερη η παντελής έλλειψη πολιτικών αρχών και στόχων, αφού εκτός από γενικόλογες αναφορές και εξαγγελίες, καμμία συγκεκριμένη πρόταση δεν εχει διατυπωθεί για τα κυρίαρχα προβλήματα του νησιού και των κατοίκων, ενώ έμμεσα διακωμωδούνται κινήσεις πολιτών που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες εκεί που οι τοπικές αρχές όχι απλώς απουσιάζουν, αλλά με την ανοχή τους περιθάλπουν τις εξόφθαλμες παρανομίες (βλ. π.χ. παράνομες καταλήψεις κοινόχρηστων παραλιών και παράνομα μπιτσόμπαρα) σε βάρος όχι μόνο του κοινωνικού συνόλου, αλλά και των υγιών επαγγελματιών.

Ετσι μέσα σ' αυτό το τοπίο υπάρχουν δύο επιλογές ή να σιωπήσεις και να αδιαφορήσεις, αφήνοντας κάποιους άλλους "να βγάλουν το φίδι από την τρύπα" , ή να δηλώσεις παρών και να προσπαθήσεις να αντισταθείς συστρατευόμενος με ανθρώπους που έχουν ξεκάθαρες θέσεις και απόψεις, χωρίς να κρύβονται.

Με τον Τάκη Πότσο δεν είχαμε ποτέ συναντηθεί πολιτικά, αν και πάντα εκτιμούσα την ευθύτητα που διατύπωνε τις απόψεις του. Σήμερα ο ίδιος και η Δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης που εκπροσωπεί, είναι οι μόνοι που διαχρονικά έχουν θέσεις και διατυπώνουν σταθερές προτάσεις για τα χρονίζοντα προβλήματα του τόπου μας, χωρίς "ναι μεν αλλά".

Γι' αυτό μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συμπορευτώ με τον Τάκη Πότσο και να ενταχθώ ως συνεργαζόμενος στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ρόδου».

Με τις σκέψεις αυτές επικοινωνώ μαζί σας και θέτω τον εαυτό μου και τις παραπάνω σκέψεις μου στην κρίση των πολιτών της Ρόδου.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ονομάζομαι Μπάμπης Ευθυμιάδης, γεννήθηκα στην Ακρολίμνη Πέλλας το 1956 και σπούδασα Φαρμακευτική στην Ιταλία. Είμαι παντρεμένος με την καθηγήτρια Αναστασία Χατζή με καταγωγή από τη Σύμη και έχω έναν γιο και μια κόρη που κάνουν τα διδακτορικά τους. Επέλεξα να ζήσω και να δημιουργήσω το φαρμακείο μου στην πόλη της Ρόδου.

Διετέλεσα για 20 χρόνια εκπρόσωπος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ρόδου στον Πανελλήνιο.

Διετέλεσα για 20 χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ρόδου <<Ο Διγενής>>.

Εκλέχθηκα στη Δημοτική Κοινότητα Ρόδου το 2010 και διετέλεσα Πρόεδρός της για μια τετραετία.

Διαβάστε ακόμη

Συνεχίζονται οι καθημερινές περιπολίες πυροσβεστικών αεροσκαφών πάνω από το νησί μας

ΓΕΑ: Ο Σμήναρχος Μαυραγάνης νέος Διοικητής του Κέντρου Ετοιμότητας Διασποράς Αεροπορίας Ρόδου

Νέα τραγωδία στη Ρόδο - 28χρονη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της

Σύλλογος ΑμεΑ Ρόδου: Ενημέρωση για τα προβλήματα στα συστήματα πρόσβασης ΑμεΑ και εμποδιζόμενων ατόμων στη θάλασσα

Αναστέλλεται η λειτουργία του δημοσίου ΚΤΕΟ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Ρόδο

Συνάντηση δημάρχου Ρόδου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Κ. Χαλκιάς προς Τ. Σπανό: «Θα είστε πάντα υπόλογοι για την κακοδιαχείριση και την κακοδιοίκηση του Δήμου Ρόδου»

Εντοπισμός 24 αλλοδαπών και σύλληψη των 2 διακινητών τους μετά από καταδίωξη στη Ρόδο