Τρία βραβεία κατέκτησε σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς cocktail η bartender του Villa di Mare, Ντίνα Νικολίτση

Τρία βραβεία κατέκτησε σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς cocktail η bartender του Villa di Mare, Ντίνα Νικολίτση

Τρία βραβεία κατέκτησε σε Πανελλήνιους Διαγωνισμούς cocktail η bartender του Villa di Mare, Ντίνα Νικολίτση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3514 ΦΟΡΕΣ

Η Ντίνα Νικολίτση – bartender του ξενοδοχείου Villa di Mare - διέπρεψε στους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς cocktail που διεξήχθησαν στην Horeca 2023, κατακτώντας 3 βραβεία και προσθέτοντάς τα στο πλούσιο βιογραφικό της.

Μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο διαγωνισμών, με πολλούς και καταξιωμένους bartenders και εκπληκτικά κοκτέιλ, η κ. Νικολίτση απέσπασε την Κυριακή 12/02 το 2ο βραβείο στην κατηγορία "Best Classic Cocktail 2023" με το κοκτέιλ “The Bitter Truth” όπου περιέχει Τζιν, φρέσκο γκρέιπφρουτ, cordial από γιούζου και υάκινθο, πράσινο μήλο και αγγούρι.


Τη Δευτέρα 13/02 επίσης, κέρδισε το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό "Best Non-Αlcoholic cocktail 2023" με το κοκτέιλ “The Citrus Land” με φρέσκο ανανά, κάρδαμο, κουμκουάτ και αφρό από εσπεριδοειδή.


Μεγάλη διάκριση την ίδια μέρα, απέσπασε και το ξενοδοχείο Villa Di Mare με το bartending team Ντίνα Νικολίτση και Ζωή Ακρίβου κατακτώντας το 2ο βραβείο στον διαγωνισμό "Battle of the Βars 2023" όπου μερικά από τα δημοφιλέστερα Bars στην Ελλαδα διαγωνίσθηκαν στην πρωτοτυπία και γεύση των signature κοκτέιλ τους, αλλά και σε παραλλαγές κλασικών cocktails.

Η κ. Νικολίτση, μετά από 10 χρόνια συμμετοχής σε Πανελλήνιους διαγωνισμούς της Ένωσης Μπαρτέντερ Ελλάδας (μέλος της διεθνούς ένωσης IBκι έχοντας κατακτήσει συνολικά 13 τίτλους, θεωρείται η πλεον πολυβραβραβευμένη bartender στην Ελλάδα.


Τα τελευταία δύο χρόνια έχει επιλεχθεί από τη Διεθνή Ένωση ως εκπαιδεύτρια στη Δωδεκάνησο η οποία έχει τη δυνατότητα να διεξάγει σεμινάρια Bartending με τη διεθνή πιστοποίηση της Ένωσης.


Την Ντίνα Νικολίτση και τα εκπληκτικά της κοκτέιλ, μπορείτε να απολαύσετε -όπως πάντα- στο φιλοξενο Bar του Villa Di Mare.

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Καινοτόμος τεχνική που καταπολεμά το σκαθάρι των φοινικοειδών

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου