Ετοιμάζεται το καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Ετοιμάζεται το καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Ετοιμάζεται το καλεντάρι της ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Σ’ επικοινωνία βρίσκεται η ΕΑΣ Δωδεκανήσου με τα σωματεία του νομού μας, έτσι ώστε να γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους για διοργανώσεις αγώνων στίβου μέσα στο 2023, προκειμένου να εγκριθούν κι από τον ΣΕΓΑΣ.

Ουσιαστικά αναμένεται από την Ομοσπονδία ο βασικός «κορμός» του αγωνιστικού προγράμματος και πάνω εκεί θα «πατήσουν» οι ΕΑΣ ανά τη χώρα για να τοποθετήσουν τις δικές τους διοργανώσεις. Φυσικά όλο αυτό δεν αφορά τα διασυλλογικά πρωταθλήματα, υποχρεωτικά για την πρόκριση στα πανελλήνια και την παράλληλη δράση σ’ ένα αναπτυξιακό πλαίσιο.

Ένας από τους αγώνες που έχουν εγκριθεί και θα διοργανωθεί στις 14 Ιανουαρίου, είναι το “Kallipateira Indoor” που πρόκειται να φιλοξενηθεί στο κλειστό προπονητήριο του σταδίου στο Κορακόνερο από τον ΑΟ Καλλιπάτειρα. Είναι μια ημερίδα για όλες τις κατηγορίες ως μια καλή αρχή για όλους όσοι θέλουν να συμμετάσχουν και σε άλλους σημαντικότερους αγώνες κλειστού στίβου εκτός Ρόδου φυσικά.

Βεβαίως, δράση δεν θα έχουμε μόνο στη Ρόδο, αφού υπάρχει πρόθεση για τη διοργάνωση του Patmos Run, ενός ακόμα αγώνα στην Κάλυμνο στη μνήμη του Γιάννη Παπανικόλα, αλλά και των «Παπαντωνάκειων» στη Λέρο. Μέσα στις επόμενες μέρες κι αναλόγως των εγγράφων από τα σωματεία, η ΕΑΣ Δωδεκανήσου θ’ ανακοινώσει το δικό της καλεντάρι.

Διαβάστε ακόμη

ΟΜΙΛΟΣ MITSIS: Έναρξη του ποδοσφαιρικού camp σε συνεργασία με το Real Madrid Foundation στην Κω!

Ξεχωριστή δυναμική και συμμετοχές στη φετινή Aegean Regatta στα Δωδεκάνησα

Η Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, διέλυσε την Κροατία!

Ο Αντρέ Ντρέγκε, νικητής στον ποδηλατικό Γύρο Ρόδου, έχασε τη ζωή του σε αγώνα στην Αυστρία!

Β' Κατηγορία ΕΠΣΔ: Πήρε τον Κριπιντίρη ο «Άγιος»

Τουρνουά open από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Πεταλούδων

Απίστευτο ντέρμπι στο Εργασιακό με νικήτρια τη Dodekanisos Seaways!

Ιάλυσος: Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.