Dress code στο γραφείο - 2 στυλάτες εμπνεύσεις για άνδρες

Dress code στο γραφείο - 2 στυλάτες εμπνεύσεις για άνδρες

Dress code στο γραφείο - 2 στυλάτες εμπνεύσεις για άνδρες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1318 ΦΟΡΕΣ

Nτυθείτε smart και casual στο γραφείο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αποδεικνύοντας πως ο σωστός επαγγελματίας φροντίζει την εμφάνισή του άψογα!

Γιατί το κοστούμι είναι η καλύτερη λύση για το γραφείο;

Αν στον επαγγελματικό χώρο που εργάζεστε, υπάρχει κάποιο dress code τότε καλό θα ήταν να είστε όσο πιο συνεπής γίνεται για να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Σε πάρα πολλές εταιρείες «η εικόνα» της είναι το παν. Αυτό σημαίνει ότι τόσο ο χώρος που στεγάζετε πρέπει να είναι άψογος, όσο και η υπάλληλοι που την απαρτίζουν. Αν λοιπόν η δουλειά σας είναι καθαρά δουλειά γραφείου και έχει ουσιαστικά να κάνει με συναντήσεις ή παρουσιάσεις, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ καλά τη υιοθέτηση ενός στυλ γραφείου που δεν είναι άλλο από το κουστούμι.

Αν το σετάρισμα παντελονιού και σακακιού δεν είναι κάτι που σας εκφράζει τότε μπορείτε να λειτουργήσετε διαφορετικά. Μπαίνοντας για παράδειγμα στο modivo.gr θα καταφέρετε να βρείτε σε ξεχωριστή κατηγορία σακάκια που μπορείτε να τα συνδυάσετε άνετα με τζιν. Στην συγκεκριμένη σελίδα μπορείτε να βρείτε παντελόνια τζιν ανδρικά προσφορές σε ξεχωριστή κατηγορία, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν άψογα με ένα σακάκι της προτίμησής σας και να δείχνετε όσο επαγγελματίες χρειάζεται. Είναι σίγουρα μια λύση που όλοι οι άνδρες θα λατρέψουν, εφόσον το τζιν παντελόνι θα σας δώσει την δυνατότητα να είστε τόσο επαγγελματίες, όσο και άνετοι κατά την διάρκεια της δουλειάς σας, εφόσον αυτά που θα φοράτε δεν θα τα νιώθετε ξένα στο σώμα σας.

Πώς να καταλάβετε ποιο είναι το dress code της εταιρείας που δουλεύετε;

Το να μάθεις να ντύνεσαι για την δουλειά είναι ένα από τα πράγματα που πρέπει ήδη να ξέρετε. Είναι όμως κάτι που δεν σας το δείχνει ποτέ κάποιος και κάτι που κανείς δεν το έχει ως έμφυτο προσόν. Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δεν είναι ούτε τόσο εύκολο όσο ήταν παλιά. Πλέον δεν μπορείτε να ψάχνετε μόνο για παντελόνια τζιν ανδρικά προσφορές για να φοράτε στη δουλειά.

Αν παλαιότερα έμπαινε ένας υπάλληλος σε ένα γραφείο έπρεπε απαραιτήτως να φορούν κουστούμι και γραβάτα και όχι τζιν και αθλητικό παπούτσι. Στην σύγχρονη εποχή η μόδα έχει γίνει λίγο πιο περίπλοκη. Το mainstream στυλ είναι αυτό που παίζει πλέον τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε γραφείο και το πιο πιθανό σήμερα είναι ότι αν φορέσεις κουστούμι θα ξεχωρίζεις και όλοι θα σε κοιτούν σαν κάτι το εξωπραγματικό. Η ισορροπία μεταξύ «επαγγελματία» και «cool επαγγελματία» είναι αμφίρροπη.

Ξεκινήστε από τα βασικά και πάντα από την αρχή, γιατί η πρώτη εντύπωση παίζει σημαντικό ρόλο. Αν για παράδειγμα πάτε για μια πρώτη συνέντευξη και δεν γνωρίζετε το ύφος και το στυλ του υποψήφιου εργοδότη σας καλό θα ήταν να δείχνετε με το ντύσιμό σας το επίπεδο του επαγγελματισμού σας. Αν λοιπόν ο κλάδος με τον οποίο θέλετε να εμπλακείτε έχει να κάνει με τομείς υψηλής ισχύος, όπως ο τραπεζικός, ο χρηματοοικονομικός, ο νομικός ή ακόμη και ο χρηματιστηριακός, τότε σίγουρα θα πρέπει να είστε πολύ καλά ντυμένοι.

Οι μελλοντικοί σας εργοδότες περιμένουν από εσάς φαίνεστε επαγγελματίας, συγκεντρωμένος και άνθρωπος εμπιστοσύνης και ένα καλό ντύσιμο μπορεί να το προσφέρει αυτό. Μην ξεχνάτε ότι εκτός από τα ρούχα που θα επιλέξετε να φορέσετε πολύ cool και επαγγελματικό είναι να αγοράσετε ένα από τα άπειρα επαγγελματικά σακίδια πλάτης ανδρικά που θα βρείτε στο διαδίκτυο. Φορώντας ένα τέτοιο θα δώσετε την αίσθηση της εμπιστοσύνης σε αυτόν που σας βλέπει, εφόσον θα είναι σίγουρος ότι πάντοτε θα κουβαλάτε μαζί σας ότι θα σας είναι απαραίτητο για να βγάλετε εις πέρας οτιδήποτε σας ζητηθεί.

Διαβάστε ακόμη

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Καινοτόμος τεχνική που καταπολεμά το σκαθάρι των φοινικοειδών

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΜΑΘΕ ΦΑΕ ΖΗΣΕ είναι άκρως καλοκαιρινό και απολαυστικό σε κάθε του σελίδα!

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Οι πιο Δυνατές Καλοκαιρινές Προσφορές έφθασαν στα Super Market Παναγιωτάς

Το νέο της κατάστημα στη Ρόδο εγκαινιάζει την Πέμπτη 27/6 η Nautilus Yacht Equipment!

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε στη Ροδίτισσα κομμώτρια Άμπι Κοντουδάκη!

Le Boudoir: Τα μυστικά της παριζιάνικης αισθητικής στην «καρδιά» της Ρόδου