Πρεμιέρα για την ταινία "Love" στις Κάννες

Πρεμιέρα για την ταινία "Love" στις Κάννες

Πρεμιέρα για την ταινία "Love" στις Κάννες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Η νέα ταινία του Μίκαελ Χάνεκε, "Love", όπου πρωταγωνιστεί μετά από 14 χρόνια απουσίας από τη μεγάλη οθόνη ο Ζαν Λουί Τρεντινιάν, τον έφερε στο φεστιβάλ Καννών, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

«Δεν μου αρέσει να βλέπω τον εαυτό μου στο σινεμά. Απολαμβάνω περισσότερο το θέατρο γιατί δεν έχω εικόνα του τι κάνω. Ήθελα όμως, να δουλέψω με τον Μίκαελ Χάνεκε γιατί θεωρώ ότι είναι από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες. Είναι ίσως η πρώτη φορά που απολαμβάνω τον εαυτό μου σε ταινία».

Τα λόγια ανήκουν στον Ζαν Λουί Τρεντινιάν (Jean-Louis Trintignant), αυτό τον φοβερό Γάλλο ηθοποιό που τιμήθηκε με το βραβείο ερμηνείας στις Κάννες το 1969 για το "Ζ" του Κώστα Γαβρά. Η νέα ταινία του Μ. Χάνεκε (Michael Haneke), "Love", όπου πρωταγωνιστεί τον έφερε στο φεστιβάλ Καννών, σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του.

Είχε αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τον θάνατο της κόρης του, Μαρί Τρεντινιάν, η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύντροφο της, τον Γάλλο μουσικό Μπερτράν Καντά πριν από εννέα χρόνια. Στο σινεμά είχε να παίξει 14 χρόνια, από την ταινία "Αυτοί που μ

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!