Ο ακτιβισμός έφερε τον Σον Πεν στις Κάννες

Ο ακτιβισμός έφερε τον Σον Πεν στις Κάννες

Ο ακτιβισμός έφερε τον Σον Πεν στις Κάννες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Μπορεί φέτος να μην πρωταγωνιστεί σε ταινία που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα, αλλά ο Αμερικάνος σταρ Σον Πεν βρίσκεται στις Κάνες προσφέροντας το κύρος και τη λάμψη του στον «βασιλιά» των φεστιβάλ. Και μάλιστα για καλό σκοπό.

Μπορεί φέτος να μην πρωταγωνιστεί σε ταινία που διαγωνίζεται για τον Χρυσό Φοίνικα, αλλά ο Αμερικάνος σταρ Σον Πεν βρίσκεται στις Κάννες προσφέροντας το κύρος και τη λάμψη του στον «βασιλιά» των φεστιβάλ. Και μάλιστα για καλό σκοπό.

Διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό δείπνο καθώς και ένα γκαλά που θα παρουσιάσει ο γνωστός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την παροχή βοήθειας στην Αϊτή. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

«Όπως η Αμερική δεν είναι μόνο η χώρα της 11ης Σεπτεμβρίου, έτσι και η Αϊτή δεν είναι μόνο η χώρα των σεισμών. Είναι και οι δύο χώρες με προσωπικότητα. Η Αϊτή χρειάζεται τη βοήθειά μας». Αυτή η έκκληση για ακτιβισμό έγινε από τον Σον Πεν.



Όχι μόνο εμφανίστηκε στο «Παλέ» του Φεστιβάλ, όπου βέβαια προκάλεσε τον πανικό, ειδικά στις γυναίκες-θαυμάστριές του, αλλά έδωσε και συνέντευξη Τύπου. Είναι άλλωστε γνωστή η ακτιβιστική δραστηριότητα του ακριβοπληρωμένου Αμερικανού ηθοποιού, που δεν έχει μόνο ταλέντο, αλλά και κοινωνικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες.



Οι οργανώσεις που συμμετέχουν είναι η J/P HRO του Σον Πεν, Artists for Peace and Justice του Πολ Χάγκις και Happy Hearts Fund της Πέτρα Νέμκοβα, μοντέλο από την Τσεχία.

Είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται συνέντευξη Τύπου με πολιτικό-κοινωνικό θέμα, και μάλιστα με τη συμμετοχή ενός σταρ, χωρίς να εμπλέκεται μία ταινία του προγράμματος. 

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!