B.D.Foxmoor: Το κλεμμένο μας Τσίρκο

B.D.Foxmoor: Το κλεμμένο μας Τσίρκο

B.D.Foxmoor: Το κλεμμένο μας Τσίρκο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 595 ΦΟΡΕΣ

Σαράντα χρόνια μετά τη θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», ο B.D.Foxmoor από τους Active Member, o Brak από τα Χνάρια, κι ο Flaco παρουσιάζουν «Το κλεμμένο μας Τσίρκο».

Σαράντα χρόνια μετά τη θεατρική παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο», ο B.D.Foxmoor από τους Active Member, o Brak από τα Χνάρια, κι ο Flaco, με «θράσος και χωρίς το ηθικό βάρος της μνήμης και της βρόμικης εποχής της μεταπολίτευσης», παρουσιάζουν «Το κλεμμένο μας Τσίρκο», μία «βλάσφημη καταγραφή» των τελευταίων 40 χρόνων.

Όπως λέει ο B.D.Foxmoor, «για να ξηγιόμαστε απ’ την αρχή, δεν εκπροσωπούμε το καλό και το δίκιο. Είναι απλά η γνώμη αυτών που δε χρωστάνε τίποτα καλό απ’ όσα αντάμωσαν στη σύντομη ζωή τους, σε κανέναν από τους λερωμένους εξαργυρωτές της εποχής αυτής».

«Πέρασαν περίπου 40 χρόνια από την πρώτη παράσταση του μεγάλου εκείνου τσίρκου. Πολλοί, εκείνο το βράδυ, το ‘χουν μέσα τους και μαζί τους σαν θυμησιά φυλακτό. Κάποιους άλλους τους βαραίνει σαν κατάρα· και κάποιους σαν εμάς, ευτυχώς, μάς αφήνει μόνο την αίσθηση ενός αγδίκιωτου φταιξίματος που κανείς μέχρι τώρα δεν έχει χρεώσει, ανάλογα με το κρίμα της, στη γενιά αυτή ολάκερη, τη χειρότερη γενιά όλων σ’ αυτόν τον αλλόκοτο τόπο, την γενιά της μεταπολίτευσης», γράφει ο B.D.Foxmoor (Μιχάλης Μυτακίδης).

«Στεκόμαστε μπροστά σ’ όσους νοσταλγούν εκείνη την εποχή για να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση (αν τους έχει μείνει και καθόλου τσίπα). Για να θυμίσουμε σε κάποιους ότι υπάρχει μια αλαναρία που δεν ξέρει καν τι είναι το «χειμαδιό» της πολιτικής. Δεν πέρασε ποτέ απ’ το στενορύμι της ιστορίας και δεν βολεύτηκε στιγμή εδώ στων βουβών την εσχατιά», αναφέρει.

Ολόκληρο «Το Κλεμμένο μας Τσίρκο»:

















Ενημερωθείτε για τις περιοδείες του "Κλεμμένου μας Τσίρκου"

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!