Πορτοκάλια στον ήλιο

Πορτοκάλια στον ήλιο

Πορτοκάλια στον ήλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Η ταινία περιγράφει την ιστορία της Μάργκαρετ Χάμφρεϊς, μιας κοινωνικής λειτουργού από το Νότινγκχαμ, η οποία ξεσκέπασε ένα από τα σημαντικότερα σκάνδαλα των τελευταίων ετών: την οργανωμένη απέλαση παιδιών από το Ηνωμένο Βασίλειο. Σχεδόν μόνη της, ενάντια σε αλλεπάλληλα εμπόδια και αψηφώντας τους αμέτρητους κινδύνους, η Μάργκαρετ ένωσε ξανά χιλιάδες οικογένειες και έβγαλε στο φως μια συγκλονιστική κακοδικία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η υποψήφια για Όσκαρ Έμιλι Γουάτσον ("Δαμάζοντας τα Κύματα"), ο Χιούγκο Ουίβινγκ ("The Matrix") και ο Ντέιβιντ Ουέναμ ("300") πρωταγωνιστούν σε ένα αγωνιώδες δράμα, που βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

''Πρόκειται για μια καταπληκτική ιστορία. Σχεδόν πριν από δύο χρόνια συναντήθηκα με τον Τζιμ Λόουτς, μια χιονισμένη μέρα στο Λονδίνο, όπου και συζητήσαμε για την ταινία. Δεν γνώριζα όλα τα πραγματικά γεγονότα στα οποία βασίστηκε, και πιστεύω ότι γενικά δεν είναι ευρέως γνωστά. Ίσως τα γνωρίζουν περισσότερο στην Αυστραλία, γιατί βρίσκονται εκεί οι μετανάστες, στην Αγγλία όμως δεν είχα ιδέα! Υποδύομαι την Μάργκαρετ Χάμφρεϊς, μια κοινωνική λειτουργό. Στην αρχή της ταινίας, την προσεγγίζει μια γυναίκα, λέγοντάς της "Στάλθηκα στην Αυστραλία από την Αγγλία, μικρό παιδί χωρίς γονείς ή κηδεμόνες, και αυτό είναι το μόνο που ξέρω. Μπορείς να με βοηθήσεις;". Η πρώτη αντίδραση της Μάργκαρετ είναι δυσπιστία. Έτσι ξεκινά να ακολουθεί τα ίχνη και να ξεσκεπάζει αυτή την απίστευτη ιστορία- η γυναίκα αυτή είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου.'' εξηγεί η πρωταγωνίστρια Έμιλι Γουάτσον.

Σκηνοθεσία: Jim Loach
Πρωταγωνιστούν: Emily Watson, Hugo Weaving, David Wenham, Tara Morice

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!