Στην Έκθεση Κρεμαστής θα συμμετάσχει η περιφέρεια

Στην Έκθεση Κρεμαστής θα συμμετάσχει η περιφέρεια

Στην Έκθεση Κρεμαστής θα συμμετάσχει η περιφέρεια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 580 ΦΟΡΕΣ

Η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο πολιτικής της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών της προϊόντων, προτίθεται να συμμετέχει στην 59η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 9/8/2024 έως 23/8/2024 στην Κρεμαστή της Ρόδου.

Η περιφέρεια αντιλαμβανόμενη την ιστορικότητα της έκθεσης της Κρεμαστής, δίνει για μία ακόμα φορά, την ευκαιρία της αποτελεσματικής προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων του Νοτίου Αιγαίου. Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα προβολής, επί τόπου πώλησης, αλλά και δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου.

Καλούνται όσοι παραγωγοί μεταποιούν ή/και τυποποιούν τοπικά αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα & ποτά) της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες και επιθυμούν να έχουν παρουσία στο περίπτερο που πρόκειται να μισθώσει η Π.Ν.ΑΙ. να το δηλώσουν έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024 στη σχετική φόρμα που υπάρχει στην ιστοσελίδα της περιφέρειας, στον σύνδεσμο https://www.pnai.gov.gr/archives/26025
Διευκρινίζεται πως μετά τις 12/7/2024 καμία Δήλωση δεν θα γίνει δεκτή.

Η επιλογή των εκθετών θα γίνει βάση κριτηρίων και ελέγχου των δηλωθέντων στοιχείων. Με ποινή αποκλεισμού συμμετοχής θα απορριφθούν, μετά από έλεγχο, όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις πιστοποίησης και όσοι δεν μεταποιούν και τυποποιούν πρωτογενή τοπικά προϊόντα.

Επίσης, με ποινή αποκλεισμού θα απορρίπτονται από επόμενες Εκθέσεις, όσοι δηλώσουν στην παρούσα φάση συμμετοχή στην Έκθεση και στη συνέχεια ακυρώσουν, ή δεν αποστείλουν όλα τα δικαιολογητικά που θα ζητηθούν μετά τη λήξη της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων.

Η περιφέρεια διατηρεί το δικαίωμα της ακύρωσης της συμμετοχής στην Έκθεση εάν οι συμμετοχές των παραγωγών είναι περιορισμένου ενδιαφέροντος.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν:
• Για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου στο τηλέφωνο 2241360567, κα Τάνια Ρούσσου-προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Δωδεκανήσου και
• Για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων στο τηλέφωνο 2281082380 κα Ντίνα Βλάχου-προϊσταμένη Τμήματος Προβολής και Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Κυκλάδων.

Διαβάστε ακόμη

Νέα γραμμή χρηματοδότησης ύψους 25 εκ. € αποκλειστικά για μικρά νησιά των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο Αντώνης Γιαννικουρής, γενικός γραμματέας στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Σήμερα στις 12 η κινητοποίηση των Συλλόγων για την υποβάθμιση των ολιγοθέσιων δημοτικών σχολείων

Στα ύψη οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προς τα νησία μας

Συνεδριάζει την Τετάρτη η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Συντάξεις Αυγούστου 2024: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Στο φως οι «αθέατοι θησαυροί» από το Αρχαιολογικό της Ρόδου - Από το 500-550 π.Χ.

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι θερινές εκπτώσεις των καταστημάτων στη Ρόδο