Έντονος προβληματισμός στον Φοίβο

Έντονος προβληματισμός στον Φοίβο

Έντονος προβληματισμός στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2224 ΦΟΡΕΣ

Έντονος είναι ο προβληματισμός στον Φοίβο Κρεμαστής αναφορικά με το ενδεχόμενο να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αν και μέχρι και πρόσφατα δεν υπήρχε καμία -επίσημη τουλάχιστον- τοποθέτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να πάρει η ομάδα μέρος, εντούτοις, μετά το τέλος των αγώνων μπαράζ, αρχίζει και συζητιέται έντονα το ότι οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου θα είναι πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουν (οικονομικά) στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Και δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που πιστεύουν, ότι αν τελικά η ομάδα επιλεγεί ως η δεύτερη καλύτερη τέταρτη να καλύψει κάποιο κενό, δεν θα κάνει αποδεκτή τη σχετική πρόσκληση της ΕΠΟ.


Το θέμα πάντως, επειδή είναι πολύ λεπτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί προσεχώς. Και κατά τη διάρκειά της θα παρθούν οριστικές αποφάσεις για τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ότι προπονητής της ομάδας και τη νέα χρονιά θα είναι ο Σάββας Ορφανίδης, άσχετα με το αν θα πάει τελικά στη Γ’ Εθνική ή όχι.
Από εκεί και πέρα, τα ζητήματα που σχετίζονται με το ρόστερ, θα ξεκαθαρίσουν μόλις οριστικοποιηθεί σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα.
Σημειώνεται ότι, ακόμα και αν ο Φοίβος παίξει τελικά στη Γ’ Εθνική, δεν αλλάζει κάτι με την ΑΕ Κατταβιάς, η οποία, οριστικά θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

Ιάλυσος: Ξεκίνημα στις 29 Ιουλίου, όλα τα φιλικά

Στην τελική ευθεία το “7ο Kos 3X3 Basketball Festival”, παρουσία ομάδων από αρκετά νησιά μας

Ημέρα ανάπτυξης του τάεκβοντό μέσα από τις προαγωγικές εξετάσεις του ΓΑΟ «Κολοσσός Ρόδου»

Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τους ποδηλατικούς αγώνες η ΕΟΠ!

ΠΑΕ Διαγόρας: Ενισχύθηκε με τον 31χρονο Ηρακλή Γαρουφαλιά

Ακουσίλαος: Απέκτησε τον Μάριο Μαυρογιάννη

Επιστροφή στον Κολοσσό H Hotels Collection για τον Διαμαντή Σλαφτσάκη

Έξαλλος ο Γιαννακόπουλος με τις καθυστερήσεις στην εκτέλεση των αεροπορικών δρομολογίων - Δεν έρχεται στη Ρόδο!