Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Ανεβαίνει υπό ...προϋποθέσεις ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1755 ΦΟΡΕΣ

Ο Αιγέας Πλωμαρίου είναι η ομάδα που παίρνει το τρίτο εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε “χρυσή” ισοπαλία στην Κρεμαστή (2 - 2) απέναντι στον Φοίβο και εξασφάλισε την άνοδο της. Αντίθετα, η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου η οποία είχε μάλιστα προηγηθεί με 2 - 0, θα πρέπει να περιμένει τυχόν κενά που θα δημιουργηθούν στις δηλώσεις συμμετοχής για να ανέβει ως η δεύτερη καλύτερη τέταρτη.


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά τον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 2 - 0 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Γεωργιάδη (στο 20’ με εκπληκτικό μακρινό σουτ) και Καραγεωργίου (στο 23’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή). Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ο Φοίβος έβγαλε πάθος και επέβαλε τον δικό του ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο.

Αντίθετα, στην επανάληψη, ο Αιγέας μπήκε πιο δυνατά και έκλεισε τους γηπεδούχους στο μισό γήπεδο. Στο 54’ ο Ψάνης με σουτ μείωσε σε 2 - 1 και στο 61’ ο Μιχαλάκης με κεφαλιά από την καρδιά της άμυνας πέτυχε το 2 - 2. Φυσικό επακόλουθο θα έλεγε κανείς μιας και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Από εκεί και πέρα, άλλαξε άρδην η εικόνα του αγώνα ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν θύμισε παιχνίδι μπαράζ καθώς ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Μέχρι και το φινάλε δεν σημειώθηκε κάτι αξιόλογο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΦΟΙΒΟΣ: Ηλίας, Κουγιος, Χατζησάββας (55’ Μπάρδος), Καρπαθάκης, Γεωργιάδης, Αυγενικού, Φτάκλας (55’ Πούπα), Καραγεωργίου (55’ Stojna), Αθανασίου (10’ λ.τ. Ορφανίδης), Τομόρι

ΑΙΓΕΑΣ: Ζάχαρης, Κάλφας, Καλαφάτης, Σαλμταμάρας, Ι. Προτούλης (39’ Ψάνης, 87’ Κασάϊ), Θ. Προτούλης, Π. Προτούλης, Μιχαλάκης, Κόμβος (55’ Καραμπέτσος), Κλούρας

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαία στιγμή σήμερα η συμμετοχή του Κολοσσού H Hotels Collection στην κλήρωση του BCL!

AΣ Ρόδος: Κανένα ενδιαφέρον ενόψει Γ.Σ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη Ρόδο... αγκαλιά με τα ευρωπαϊκά τρόπαια! (φωτογραφίες & βίντεο)

Στον Κολοσσό H Hotels Collection άλλη μια χρονιά ο Νίκος Καμαριανός!

Άρτεμις Σπανού: «Περιμένουμε πώς και πώς το Ευρωμπάσκετ!»

Παίκτης του Ορφέα ο Ιμπραήμ Σελλαβτζή

Ο τίτλος στην Κ12 (Silver) ως επιστέγασμα ανάπτυξης στις Ακαδημίες Αρχαγγέλου

Super League 2: Στην Πολωνία το "χτίσιμο" του Διαγόρα