Εξηγήσεις θα δώσει σήμερα 41χρονος που «επιτέθηκε» ερωτικά σε 33χρονη

Εξηγήσεις θα δώσει σήμερα 41χρονος που «επιτέθηκε» ερωτικά σε 33χρονη

Εξηγήσεις θα δώσει σήμερα 41χρονος που «επιτέθηκε» ερωτικά σε 33χρονη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 746 ΦΟΡΕΣ

Σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας προέβη χθες η 33χρονη κοπέλα, στο σπίτι της οποίας εισήλθε ο 41χρονος σε κατάσταση μέθης και έπεσε επάνω της ,φιλώντας την και αγγίζοντας το σώμα της, μπροστά στο ανήλικο παιδί της.

Συγκεκριμένα, η 33χρονη προχώρησε στην ενέργεια αυτή, δια του δικηγόρου της κ. Μανώλη Βλάχου και με τη δήλωσή της γνωστοποιεί προς τις αρμόδιες διωκτικές Αρχές, ότι επιθυμεί την ποινική δίωξη του 41χρονου για τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της αλλά και των γενετήσιων πράξεων ενώπιον ανηλίκων (παράβαση του άρθρου 336 Π.Κ. και του άρθρου 339 παρ. 3).

Επίσης, ζητά τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης και να εξεταστεί η ίδια αλλά και το ανήλικο παιδί της από ψυχολόγο «ώστε να αποδειχθούν οι παράνομες και αποτρόπαιες πράξεις του κατηγορουμένου», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται μεταξύ άλλων στη δήλωση της 33χρονης κοπέλας.

Υπενθυμίζεται πως, ο 41χρονος συνελήφθη το ίδιο βράδυ που συνέβη το περιστατικό (δηλαδή το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, περίπου στις 11 παρά τέταρτο) μετά από καταγγελία που έκανε η 33χρονη, η οποία και κάλεσε την Αστυνομία.

Έκτοτε κρατείται, καθώς σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμού και διατάραξη οικιακής ειρήνης, αδικήματα για τα οποία σήμερα αναμένεται να δώσει αναλυτικά εξηγήσεις, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Δήμο Μουτάφη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις δέκα και μισή το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024 στην πόλη της Ρόδου και είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία και να συλλάβει τον 41χρονο.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, η κοπέλα βρισκόταν στο διαμέρισμά της (πρώτου ορόφου) μαζί με το ανήλικο παιδί της και παρακολουθούσαν τηλεόραση έχοντας ανοιχτή την πόρτα. Ο 41χρονος βρισκόταν στο ίδιο κτήριο για κοινωνικούς λόγους και φέρεται να είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Περίπου στις 10:30 το βράδυ (στις 8 Ιουνίου 2024) ο 41χρονος, βλέποντας ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού της κοπέλας, μπήκε μέσα, την πλησίασε, και αφού της έκανε ένα κοπλιμέντο για την εμφάνισή της, φέρεται να τη χάιδεψε στο στήθος και να τη φίλησε.

Η 33χρονη κοπέλα έβαλε τις φωνές, αρχικά εμφανίστηκε μία γειτόνισσα και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο σημείο, όπου και συνέλαβαν τον 41χρονο άντρα.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία και παραπέμφθηκε για τα περαιτέρω.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας