Γ. Παππάς: «Τιμή μου, να συμβάλω από τη θέση που υπηρετώ, στο κοινωνικό έργο της Λέσχης Λάϊονς Ηλιούσα Ρόδου»

Γ. Παππάς: «Τιμή μου, να συμβάλω από τη θέση που υπηρετώ, στο κοινωνικό έργο της Λέσχης Λάϊονς Ηλιούσα Ρόδου»

Γ. Παππάς: «Τιμή μου, να συμβάλω από τη θέση που υπηρετώ, στο κοινωνικό έργο της Λέσχης Λάϊονς Ηλιούσα Ρόδου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 707 ΦΟΡΕΣ

Στα εγκαίνια της αναβαθμισμένης Μονάδας Τεχνητού Νεφρού και Περιτοναϊκής Κάθαρσης στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, παρέστη σήμερα ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Παππάς. Το έργο, αποτελεί πρωτοβουλία της Helioussa Lions Rhodes, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, που προχώρησε σε προγραμματική σύμβαση με το Νοσοκομείο.

Στον χαιρετισμό του, ο κ. Παππάς, αναφερόμενος στις συνεχείς δράσεις των γυναικών της Λέσχης, που αφορούν σε ανάγκες κοινωνικών ομάδων, δήλωσε για άλλη μια φορά, την αφοσίωσή του, σε ό,τι συμβάλει στην καλυτέρευση της ζωής των νησιωτών, εξήρε τις πρωτοβουλίες της Λέσχης, δια της Προέδρου Μαρίας Μπαφίτη και τη συμβολή της Περιφέρειας, στο έργο της κτιριακής και της λειτουργικής αναβάθμισης της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Ρόδου.

Επίσης, συνεχάρη για τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα, τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Τσιαντή, τον Διευθυντή της μονάδας, Χρήστο Παλιούρα τους γιατρούς, τους συνεργάτες του και τους ροδίτες συμπατριώτες μας, που συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου. Επισήμανε δε, ότι, το τοπίο με την ταλαιπωρία των Δωδεκανησίων νεφροπαθών θα αλλάξει πλήρως, αφού στο εξής, οι θεραπείες θα γίνονται σε πλήρως ανακαινισμένο και σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο, νοσοκομειακό χώρο.

Εκτίμηση στα πρόσωπα του Υφυπουργού Γιάννη Παππά, του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και της Προέδρου της Λέσχης Helioussa Lions Rhodes Μαρίας Μπαφίτη, εξέφρασε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ρόδου κ. Σταύρος Τσαντής. Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, τόνισε την παραγωγική συνεργασία του με τον Υφυπουργό κ. Παππά, όχι μόνο στην περίπτωση του έργου της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού, αλλά γενικά, σε όποια αναπτυξιακή υποδομή για τα νησιά, ζητηθεί η συμβολή του.

Διαβάστε ακόμη

Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τα προβλήματα υδροδότησης στα άνυδρα νησιά

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το ΝΣ για τη λειτουργία του Συμβουλίου της Επικρατείας ενισχύει τον αγώνα μας για καλύτερη, ποιοτικότερη και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης και συνάμα την προσπάθεια ανάπτυξης»

Γιάννης Παππάς: Συναντήσεις εργασίας για την αλιεία στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Βάιος Καλοπήτας: "Η σημερινή κρίση αποτελεί την ευκαιρία για επανεκκίνηση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"