Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Οι πολιτικές της ΝΔ ενδυναμώνουν την θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Οι πολιτικές της ΝΔ ενδυναμώνουν την θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Οι πολιτικές της ΝΔ ενδυναμώνουν την θέση της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 765 ΦΟΡΕΣ

Συμμετέχοντας ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α. Υψηλάντης, σε επισκέψεις που πραγματοποίησε στο νησί μας κυβερνητικό κλιμάκιο (στις 5/6/24) με επικεφαλής την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου και τους Αλέξανδρο Βαρβέρη, Διοικητής e-ΕΦΚΑ, την Άννα Στρατινάκη, Γενική Γραμματέα Εργασιακών Σχέσεων, τον Νίκο Μηλαπίδη, Γενικό Γραμματέα Κοινωνικώ Ασφαλίσεων, την Ματθούλα Τριανταφύλλου, Υπηρεσιακή Γραμματέα, τον Δημήτρη Φραγκάκη, Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ και τον Μάνο Λογοθέτη, Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, είχε την ευκαιρία να ακούσει τα ζητήματα που απασχολούν τις σχετικές υπηρεσίες, τους εργαζόμενους αλλά και τους παραγωγικούς φορείς.

Ειδικότερα ο Βασίλης Α. Υψηλάντης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ, του ΕΦΚΑ και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Επεσήμανε το τεράστιο έργο που έχει παραχθεί στους συγκεκριμένους τομείς, τόνισε την ανάγκη βελτίωσης όλων των παραμέτρων εκείνων που θα τους καταστήσουν ακόμα αποδοτικότερους και επιβράβευσε το έργο όλων των στελεχών των υπηρεσιών δηλώνοντας ότι στέκεται και υποστηρίζει τα αιτήματα τους.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε συγκέντρωση στελεχών της ΝΔ στην ΔΕΕΠ Δωδεκανήσου και στην περιοδεία στις τοπικές κοινότητες Καλυθιών και Αφάντου όπου εισέπραξε την προσήλωση των κατοίκων της Ρόδου στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που ενδυναμώνουν την παρουσία της Ελλάδας στην Ευρώπη, δηλώνοντας την πεποίθηση του ότι την Κυριακή 9.6.2024 τούτο θα καταγραφεί και στο εκλογικό αποτέλεσμα.

 

Διαβάστε ακόμη

Ιωάννης Παππάς: Η ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των νησιωτών αποδεικνύεται με πράξεις ουσίας και αποφάσεις

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για τα προβλήματα υδροδότησης στα άνυδρα νησιά

Βασίλης Α. Υψηλάντης: «Το ΝΣ για τη λειτουργία του Συμβουλίου της Επικρατείας ενισχύει τον αγώνα μας για καλύτερη, ποιοτικότερη και ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης και συνάμα την προσπάθεια ανάπτυξης»

Γιάννης Παππάς: Συναντήσεις εργασίας για την αλιεία στο Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

Πρωτοβουλία του Μάνου Κόνσολα για να οργανωθούν επισκέψεις της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην Αστυπάλαια

Συγχαρητήρια του Ιωάννη Παππά προς όσους συνέδραμαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Κω

Τον Σύλλογο Αιμοδοτών Ρόδου επισκέφτηκε η Μίκα Ιατρίδη

Βάιος Καλοπήτας: "Η σημερινή κρίση αποτελεί την ευκαιρία για επανεκκίνηση και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ"