Στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2744 ΦΟΡΕΣ

Στο νησί της Ρόδου έφθασε σήμερα το απόγευμα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Στέφανος Κασσελάκης. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε νωρίτερα στο νοσοκομείο της Ρόδου προκειμένου να συνομιλήσει με το προσωπικό αλλά και τη διοίκηση του Ιδρύματος.

Στη συνέχεια, περιόδευσε στην Παλιά Πόλη όπου συζήτησε καταστηματάρχες και εργαζόμενους για τα ζητήματα που τους απασχολούν, καθώς και στο εμπορικό κέντρο της Ρόδου, με κατάληξη τον Πεζόδρομο της Εθνάρχου Μακαρίου στο κέντρο της πόλης στις 20.30, όπου θα συνομιλήσει με φίλους και μέλη του Κόμματος.

 

To μπλουζάκι της αιμοδοσίας φόρεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο νοσοκομείο

Την μπλούζα των αιμοδοτών φόρεσε ο πρόεδρος του ΣυΡιζΑ Στέφανος Κασελάκης κατά την επίσκεψή του στο γενικό νοσοκομείο Ρόδου όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους εθελοντές αιμοδότες. Στη σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Εκ μέρους του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις πιο θερμές μας ευχαριστίες για την έκπληξη που μας επιφύλαξε και συνάμα την ύψιστη τιμή που μας έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασελάκης, φορώντας το μπλουζάκι της αιμοδοσίας κατά την περιοδεία του στη Ρόδο και την επίσκεψη του στο Γενικό Νοσοκομείο της Ρόδου. Η κίνηση αυτή είναι βαθιά ανθρώπινη και ειλικρινή μας και μας συγκίνησε πραγματικά. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει επιδείξει ιδιαίτερη ευαισθησία και κατανόηση στα θέματα της εθελοντικής αιμοδοσίας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά που προσφέρει στην κοινωνία. Ο ίδιος έχει επανειλημμένα τονίσει την ανάγκη για ενίσχυση και υποστήριξη των εθελοντών αιμοδοτών, υπογραμμίζοντας πως η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί πράξη ανιδιοτελούς προσφοράς και αλληλεγγύης, κρίσιμη για τη δημόσια υγεία.Με τη συνεχή υποστήριξη και τις πρωτοβουλίες του, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει να ενισχύσει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και να διασφαλίσει ότι το σύστημα αιμοδοσίας της χώρας θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες όλων των ασθενών. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευαισθησία και την υποστήριξη!.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»