Παρουσία του ομοσπονδιακού Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου η διάκριση της Τελχινίδας στις Παγκορασίδες

Παρουσία του ομοσπονδιακού Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου η διάκριση της Τελχινίδας στις Παγκορασίδες

Παρουσία του ομοσπονδιακού Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου η διάκριση της Τελχινίδας στις Παγκορασίδες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 480 ΦΟΡΕΣ

Τέταρτος τίτλος της Τελχινίδας φέτος στο βόλεϊ, αφού αναδείχτηκε πρωταθλήτρια και μάλιστα αήττητη στις Παγκορασίδες την περασμένη Κυριακή, έχοντας ήδη φτάσει στην κορυφή προηγουμένως σε Γυναίκες, Νεανίδες και Κορασίδες.

Οι νεαρές αθλήτριες του Νίκου Τσιντομηνά με εντυπωσιακές εμφανίσεις έδειξαν το ταλέντο και την ομαδικότητά τους, γράφοντας μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου!

Έχοντας τρομερή αγωνιστική συνέπεια και σοβαρότητα, θριάμβευσαν στον τελικό και δικαίως φόρεσαν τα χρυσά μετάλλια μιας υπέροχης πραγματικά διοργάνωσης Final Four.

Αυτό ήταν το τέταρτο κύπελλο που σήκωσε φέτος η Τελχινίδα κι έτσι η σωστή και συστηματική δουλειά που γίνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, γι’ άλλη μία φορά επιβραβεύτηκε.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της «Τέντας» το διήμερο 25-26 Μαΐου και οι παίκτριες της Τελχινίδας προκρίθηκαν στον τελικό, επικρατώντας το Σάββατο με 3-0 σετ του Φοίνικα. Στον δεύτερο ημιτελικό, το Ροδίων Άθλησις νίκησε με το ίδιο σκορ τον οικοδεσπότη Διαγόρα.

Την Κυριακή στον μεγάλο τελικό, η Τελχινίδα μπήκε δυνατά και με όπλα το δυνατό σερβίς και την αποτελεσματική επίθεση πήρε άνετα το 1ο σετ με 25-9.

Στο επόμενο σετ το Ροδίων Άθλησις αντέδρασε και κράτησε μια διαφορά 5 πόντων (3-8, 5-10, 7-12) που όμως καλύφτηκε στο 16-16. Οι νικήτριες στο σημείο αυτό προηγήθηκαν με 18-16, 20-18 και 21-20, για να πάρουν τελικά το σετ με 25-20.

Το 3ο σετ ήταν παράσταση για έναν ρόλο (25-8), αφού η απόδοση των αθλητριών της Τελχινίδας ήταν εξαιρετική, τόσο στην άμυνα όσο και σε επίθεση και σερβίς.

Τους αγώνες παρακολούθησε ο ομοσπονδιακός προπονητής Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ενώ εκτός από τη βράβευση των τριών πρώτων ομάδων έγινε και απονομή αναμνηστικής πλακέτας σε αθλήτριες που διακρίθηκαν στο Final Four.

Από την Τελχινίδα τιμήθηκαν η Ηλέκτρα Σκαρτσίλη ως καλύτερη επιθετικός και η Ευρυδίκη Μαθιουδάκη αναδείχθηκε η πολυτιμότερη αθλήτρια του τουρνουά.

Η διοργάνωση, πέρα από το αθλητικό κομμάτι της, είχε στόχο να ενημερώσει, να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει τους παρευρισκόμενους απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών που έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις και αναδεικνύει ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Η Τελχινίδα ευχαριστεί μέσω ανακοίνωσής της τον Διαγόρα για την άριστη φιλοξενία και τον συγχαίρει για την άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.

Η υποδειγματική οργάνωση, όπως αναφέρει, είχε αποτέλεσμα ένα επιτυχημένο και αξέχαστο τουρνουά, αναδεικνύοντας το αθλητικό πνεύμα και τη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων.

Διαβάστε ακόμη

Ο Κολοσσός H Hotels Collection στο «σπίτι» του ως… μόνιμος κάτοικος Basket League!

Ξανά στη Ρόδο το Super Cup του ΕΣΑΚΕ!

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας