Γ' Εθνική: Απογοήτευση στον Ιάλυσο

Γ' Εθνική: Απογοήτευση στον Ιάλυσο

Γ' Εθνική: Απογοήτευση στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1552 ΦΟΡΕΣ

Απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις της διοίκησης του Ιάλυσου μετά την πρώτη του Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές. Και αυτό διότι, υπήρξε άκαρπη μιας και η συμμετοχή ήταν πολύ μικρή. Η Γενική Συνέλευση είχε σκοπό να παρθούν αποφάσεις αναφορικά με την επόμενη ημέρα αλλά και να δρομολογηθούν εξελίξεις για τη διενέργεια εκλογών.

Τίποτα όμως από αυτά δεν κατέστη δυνατόν να γίνει και έτσι η αγωνία μεταφέρεται για την ερχόμενη Κυριακή στις 6 το απόγευμα και πάλι στο «Οικονομίδειο» γυμναστήριο της Ιαλυσού. Υπενθυμίζουμε ότι η Διοίκηση του Μιχάλη Χατζηνικήτα νιώθει προβληματισμό σχετικά με το μέλλον της ομάδας και ουσιαστικά ζητάει περισσότερη βοήθεια και από περισσότερο κόσμο. Η πρώτη Γενική Συνέλευση πάντως, δεν εξέπεμψε αισιοδοξία και όπως φαίνεται, αναμένεται ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους «ερυθροκίτρινους».

Φυσικά όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το ρόστερ αλλά και τον προπονητή, είναι όλα «παγωμένα»μιας και δεν μπορεί να προχωρήσει κανένα από αυτά αν δεν ξεκαθαρίσει το διοικητικό τοπίο. Και όπως φαίνεται, θα υπάρχει καθυστέρηση, προκειμένου να μπορεί η ομάδα να μπει σε διαδικασία σχεδιασμού για τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη

Το οριστικό πρόγραμμα στο Rodos Cup 2024 του ΑΣΙΑΘ Ρόδου

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στη σφαίρα η Μαρία Μαγκούλια από την Κάλυμνο

Δεύτερο "χτύπημα" του Κολοσσού H Hotels Collection με Φράνσις Οκόρο

Ο.Φ. Ιστρίου: Παρέμειναν και οι Μετσάι και Σίνα

Νέος πρόεδρος στον ΠΣΑΤ ο Βαγγέλης Ιωάννου

Γ' Εθνική Κατηγορία: Άκαρπη η Γενική Συνέλευση της Ρόδου

ΑΕΡΑ: «Τέλος» Γκέτσι, Νόνη και Κουτσιανικούλης

Παναγιώτης Σπάρταλης: « Όλοι μαζί για το καλό του Διαγόρα!»