Πολλά θέματα πρόκειται να συζητηθούν την Παρασκευή στην Περιφερειακή Επιτροπή

Πολλά θέματα πρόκειται να συζητηθούν την Παρασκευή στην Περιφερειακή Επιτροπή

Πολλά θέματα πρόκειται να συζητηθούν την Παρασκευή στην Περιφερειακή Επιτροπή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 31 Μαΐου, με τηλεδιάσκεψη, η Περιφερειακή Επιτροπή της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με πληθώρα θεμάτων στην ημερήσια διάταξη.

Αναλυτικά, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Χάλκης και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη: «Προμήθεια και εγκατάσταση ΣΜΑ/ΣΜΑΥ δήμου Χάλκης».

2. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και δήμου Τήνου για την υλοποίηση της πράξης: «Δεξαμενές Ύδρευσης και Λοιπός Εξοπλισμός, Δίκτυα ύδρευσης και Υποσταθμός μέσης τάσης για την μονάδα Αφαλάτωσης νήσου Τήνου».

3. Έγκριση συμμετοχής και αποδοχής Σχεδίου Εκτελεστικής Σύμβασης μεταξύ ΤΕΕ και Αναδόχου στο πλαίσιο της Συμφωνίας-Πλαίσιο για το έργο «Έξυπνες Γέφυρες Περιφερειών» για γέφυρες αρμοδιότητας περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

4. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου & των Δήμων Ιητών και Φολεγάνδρου για την υλοποίηση της πράξης: «Αποκατάσταση τμήματος οδοστρώματος στο Καραβοστάση Φολεγάνδρου».

5. Έγκριση 1ου Πρακτικού (1ο Στάδιο: Αποσφράγιση - Αξιολόγηση των (υπό)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» - «Οικονομική Προσφορά» και «Ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου») Διεξαγωγής Δημοσίου, Ανοικτού, Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού με Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 206758, για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση χλοοτάπητα γηπέδου Λάρδου και εργασίες περιβάλλοντα χώρου».

6. Έγκριση 1ου Πρακτικού (1ο στάδιο - ανάδειξη προσωρινού μειοδότη) διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού με α/α συστήματος 206901 του έργου με τίτλο: «Ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Μαριτσών».

7. Έγκριση 1ου Πρακτικού (Αποσφράγιση των (υπό)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» & «Απόρριψη Προσφοράς ως Απαράδεκτης») διεξαγωγής του Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού με α/α συστήματος 206921, για την ανάθεση της κατασκευής του έργου με τίτλο: «Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου 8x8 στην περιοχή Λειβάδα Αρχαγγέλου».

8. Έγκριση 2ου Πρακτικού (1ο Στάδιο: Αποσφράγιση - Αξιολόγηση των (υπό)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» - «Οικονομική Προσφορά» και «Ανάδειξη Προσωρινού Αναδόχου») Διεξαγωγής Δημοσίου, Ανοικτού, Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού επιλογής Αναδόχου, με Α/Α Συστήματος ΕΣΗΔΗΣ 206721, του έργου με τίτλο: «Χλοοτάπητας και ηλεκτροφωτισμός γηπέδου Απολακκιάς ν. Ρόδου».

9. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) του έργου: «Αντικατάσταση συστήματος φωτεινής σηματοδότησης στον Ισόπεδο Κόμβο με αριθμ. Κ11, περιοχής Φαληρακίου».

10. Έγκριση α) του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) (Τελικού – Τακτοποιητικού) και β) της αύξησης της διαθέσιμης πίστωσης του έργου: «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτηρίων δήμου Κέας (Β’ φάση)».

11. Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (Α.Π.Ε.) (Τελικός – Τακτοποιητικός) και του 1ου Πρωτοκόλλου Κανονισμού Τιμών Μονάδος Νέων Εργασιών (Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε.) του έργου: «Επισκευή γηπέδων καλαθοσφαίρισης – πετοσφαίρισης περιοχής Λάκκας Χώρας Μυκόνου».

12. Έγκριση χορήγησης παράτασης της σύμβασης: «Μελέτη Αντιπλημμυρικής Προστασίας οικισμού Λάρδου Ρόδου».

13. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας: «Αντιπλημμυρική προστασία ν. Μυκόνου».

14. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας: «Αντιπλημμυρική προστασία ν. Άνδρου».

15. Έγκριση χορήγησης 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της υπηρεσίας: «Αντιπλημμυρική προστασία ν. Τήνου».

16. Έγκριση χορήγηση 1ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης της παροχής υπηρεσίας: «Αντιπλημμυρική προστασία Ν. Σίφνου & Ν. Σερίφου».

17. Έγκριση Τροποποίησης Προγραμματικών Συμβάσεων Υδατοδρομίων Σύρου, Μήλου, Κύθνου, Κέας και Μυκόνου, ως προς το άρθρο 2: Ισχύς και Διάρκεια.

18. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του δήμου Καρπάθου για το έργο: «Συντηρήσεις-Επισκευές σχολικών κτηρίων δήμου Καρπάθου».

19. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη: «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών ν. Ρόδου».

20. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Τήλου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη: «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών ν. Τήλου».

21. Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Αστυπάλαιας και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη: «Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών ν. Αστυπάλαιας».

22. Έγκριση τροποποίησης σχεδίου Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο: «Κατασκευή στεγάστρου στα ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στο στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ νήσου Ρόδου» και τροποποίηση της υπ’ αριθμ.174/2024 Απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής.

23. Έγκριση 1ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Τήλου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη: «Κατασκευή νέων υδρογεωτρήσεων και των δικτύων μεταφοράς πόσιμου νερού για τις ανάγκες του οικισμού Λιβαδιών δήμου Τήλου».

24. Έγκριση 1ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και της «Περιφερειακό Φυτώριο Ν. Αιγαίου Α.Ε.» για «Έργα και ενέργειες προστασίας και βελτίωσης του φυσικού περιβάλλοντος και υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα και γαστρονομίας» και τροποποίηση της υπ.αριθμ.27/2024 Απόφασης της Περιφερειακής Επιτροπής.

25. Έγκριση 1ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου και της Αναπτυξιακή Εταιρεία περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (READ S.A.) για «Επιστημονική και τεχνική υποστήριξη της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την υλοποίηση έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ και των ευρωπαϊκών προγραμμάτων εδαφικής συνεργασίας».

26. Έγκριση 3ης Τροποποίησης της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ηρωικής Νήσου Κάσου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την πράξη «Ασφαλτόστρωση αγροτικού δρόμου προς Σκάφη Νήσου Κάσου».

27. Έγκριση τροποποίησης της Διαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ του δήμου Ρόδου και της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τίτλο «Βελτίωση Επαρχιακής Οδού υπ' αριθμ. 81α02 νήσου Ρόδου από τον κόμβο Φανερωμένης έως αεροδρόμιο» ως προς το Άρθρο 2 - ΚΑΕ Χρηματοδότησης.

28. Έγκριση διακήρυξης και όρων δημοπράτησης διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων (θέρμανση, κίνηση) για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου για 2 έτη καθώς και την προμήθεια καυσίμων των ΝΠΔΔ χωρικής αρμοδιότητας ν. Δωδ/σου.

29. Έγκριση πρακτικού Αποσφράγισης (Δικαιολογητικών Συμμετοχής - Τεχνικών – Οικονομικών προσφορών) του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «Ανάδειξη εργολάβου για τον από εδάφους ψεκασμό ελαιοδέντρων στο πλαίσιο του Προγράμματος Συλλογικής Καταπολέμησης του Δάκου της Ελιάς έτους 2024 στον Νομό Δωδεκανήσου».

30. Συγκρότηση επιτροπών α) Παραλαβής προμηθειών, υπηρεσιών και διαχειριστικών εργασιών για τις υπηρεσίες της Γενικής Δ/νσης Περιφ. Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ρόδου και β) Παραλαβής προμηθειών, υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κω της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

31. Έγκριση όρων διακήρυξης Ανοιχτού Ηλεκτρονικού Δημόσιου Διαγωνισμού για την Παροχή Υπηρεσιών με τίτλο: «Προμήθεια εξοπλισμού Τ.Π.Ε. για τις ανάγκες των υπηρεσιών Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων της Π.Ν.Αι.».

32. Έγκριση των όρων διακήρυξης για την μίσθωση ακινήτου για την στέγαση των συλλογικών οργάνων της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου (συνεδριάσεις, διαβουλεύσεις, κ.λπ.) και την υποστήριξη των επιμορφωτικών δράσεων προσωπικού και τρίτων στη Σύρο.

33. Έγκριση των όρων διακήρυξης για τη μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Σύρου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρ/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου.

34. Έγκριση πρακτικών της επιτροπής διεξαγωγής του διαγωνισμού για την κάλυψη ταχυδρομικών αναγκών της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τις Π.Ε. του νομού Κυκλάδων.

35. Έγκριση όρων διαγωνισμού για την κάλυψη των υπηρεσιών ταχυδρομείου για τις ΠΕ του νομού Κυκλάδων.

36. Τροποποίηση Σύμβασης λόγω αύξησης του κατώτατου μισθού, για την παροχή Υπηρεσίας: «Καθαριότητα γραφείων και χώρων αρμοδιότητας των περιφερειακών ενοτήτων Σύρου – Άνδρου – Θήρας – Κέας / Κύθνου – Μήλου – Νάξου – Πάρου και Τήνου».

37. Έγκριση παράτασης μισθώματος κτηρίου Ιεράς Μητρόπολης Σύρου.

38. Έγκριση 3ου πρακτικού της επιτροπής διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών και τροφίμων για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

39. Έγκριση προσλήψεων μέσω του προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων 55-67 ετών της ΔΥΠΑ, Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

40. Παύση ισχύος της 134/2021 (ΑΔΑ: 6Ρ597ΛΞ-66Τ) Απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που αφορά τον ορισμό Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής – Ε.Π.Π.- των συμβάσεων προμήθειας και παροχής υπηρεσιών στο πλαίσιο της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο «Υποστήριξη υλοποίησης πράξεων ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σύμφωνα με το ΠΕΣΔΑ Νοτίου Αιγαίου» μεταξύ της Π.Ν.Αι και του ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου.

41. Δικαστικές Υποθέσεις Δωδεκανήσου

42. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων.

43. Εξειδίκευση πίστωσης για δαπάνες της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου.

44. Έγκριση κίνησης οχημάτων, Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου. 45. Εγκρίσεις μετακινήσεων κ.κ. αντιπεριφερειαρχών και π­εριφερειακών συμβούλων, περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Λιμάνια: Εξετάζεται η τοποθέτηση slots όπως στα αεροδρόμια

Ο πρώην υπουργός Λ. Αυγενάκης φαίνεται να χειροδικεί σε εργαζόμενο του αερολιμένα Ελ. Βενιζέλος επειδή έχασε την... πτήση του

Ρόδος: Περίεργη υπόθεση με πυροσβέστη που κατήγγειλε ανωτέρους του και τώρα απειλείται με απόταξη

Κρουαζιέρα: Zητείται νέο εθνικό σχέδιο

Βρέθηκε λύση για τις εργασίες στο συγκρότημα της Νέας Αγοράς

Η ΕΠΟΤ Tourism Think Tank οργανώνει την εκδήλωση, «Ολιστική Βιώσιμη Ανάπτυξη»

Χωρίς φανάρια για δεύτερη ημέρα η Κοδριγκτώνος

Αλέξανδρος Βασιλικός για τον υπερτουρισμό: «Είμαστε πολύ μακριά από τα ισπανικά μοντέλα»