Αστέρας Παστίδας: Πιέζουν τον Λιαμή να παραμείνει

Αστέρας Παστίδας: Πιέζουν τον Λιαμή να παραμείνει

Αστέρας Παστίδας: Πιέζουν τον Λιαμή να παραμείνει

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 603 ΦΟΡΕΣ

Πιέσεις προκειμένου να παραμείνει κανονικά στη θέση του προέδρου ασκούν σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από τα μέλη του Αστέρα Παστίδας.

Αν και στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση βρέθηκαν αρκετά νέα μέλη που δείχνουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα, εντούτοις δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος που είναι έτοιμος να αναλάβει τη νευραλγική θέση του προέδρου.

Για τον λόγο αυτό, ασκούνται πιέσεις στον απερχόμενο πρόεδρο, προκειμένου να παραμείνει, έχοντας όμως σαφέστατα περισσότερη υποστήριξη καθώς το νέο Δ.Σ. θα πλαισιωθεί από πολλούς νέους παράγοντες, οι οποίοι δείχνουν, ότι έχουν διάθεση για να βοηθήσουν στη λειτουργία της ομάδας.

Από τη δική του πλευρά, ο απερχόμενος πρόεδρος, φαίνεται πως το σκέφτεται, μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Όπως δείχνουν μάλιστα τα πράγματα, αν οριστικά δεν βρεθεί κάποιος άλλος να αναλάβει την προεδρία, αναμένεται να πει το «ναι». Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα, όπου στις 4μ.μ. στα γραφεία του πολιτιστικού συλλόγου της Παστίδας θα γίνει ένα ακόμα ραντεβού, πολύ σημαντικό για την επόμενη ημέρα του Σωματείου.

- Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος μετά τις πρόσφατες εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Άσπρος καπνός στην Παστίδα... Μετά από τη δεύτερη Γενική Συνέλευση, ο Αστέρας βγήκε ακόμη πιο δυνατός. Της επόμενες ώρες θα ακολουθήσουν τα τυπικά…».

Διαβάστε ακόμη

Μετάλλια και ατομικά ρεκόρ από τους κολυμβητές του Ροδίων Άθλησις

Σε θέση «οδηγού» στο Εργασιακό η Dodekanisos Seaways

Κλεόβουλος: «Να κλάψει κανείς ή να γελάσει;»

Νίκος Φιλίππου: «Έφθασε η ώρα να αποχωρήσω»

Διγενής: «Γιορτή αθλητικού πνεύματος και φιλίας»

Εγκρίθηκε από τη ΔΕΡΜΑΕ η μελέτη για την κατασκευή κερκίδων στο κλειστό της Καλλιθέας

Γ' Εθνική: Σήμερα η νέα Διοίκηση της Ρόδου

Φοίβος Κρεμαστής: Ανανέωσε και ο Κρητικός