Δικάζονται σήμερα για παράνομο τζόγο σε καφενείο

Δικάζονται σήμερα για παράνομο τζόγο σε καφενείο

Δικάζονται σήμερα για παράνομο τζόγο σε καφενείο

Ελευθερία Πελλού

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 804 ΦΟΡΕΣ

Για παράνομο τζόγο κατηγορούνται μία 47χρονη Ουκρανή ιδιοκτήτρια καφενείου στη Ρόδο, ένας 35χρονος που φέρεται ως ο «διοργανωτής» του παιχνιδιού και οι οποίοι πρόκειται να δικαστούν σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης τον Σεπτέμβριο του 2019 και μαζί με την αλλοδαπή και τον 35χρονο είχαν συλληφθεί και επτά παίκτες, στο τραπέζι πόκερ που είχε «στρωθεί» είχαν βρεθεί και κατασχεθεί, το χρηματικό ποσό των 3.155 ευρώ, μάρκες, οι τράπουλες αλλά και πέντε υπολογιστές!

Η εξιχνίαση της υπόθεσης είχε γίνει από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας στις 21 Σεπτεμβρίου 2019, μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα, έκαναν «έφοδο» στο κατάστημα όπου και διαπίστωσαν ότι διεξαγόταν παράνομος τζόγος.

Συγκεκριμένα, όπως είχε ανακοινωθεί από την Αστυνομία, είχε διαπιστωθεί, ότι ο 35χρονος είχε διοργανώσει και συντόνιζε τη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου “TEXAS HOLD’EM” σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στο οποίο συμμετείχαν επτά παίκτες-πελάτες με χρηματικό στοίχημα.

Στην κατοχή των δραστών και εντός του χώρου του καταστήματος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
• Το χρηματικό ποσό των 3.155 ευρώ (2.535 ευρώ μέσα στο κατάστημα και τα υπόλοιπα στην κατοχή των παικτών).
• Τραπέζι «πόκερ».
• 201 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και αξίας.
• 52 παιγνιόχαρτα (χαρτιά τράπουλας).
• 5 ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Οι υπολογιστές κατασχέθηκαν, προκειμένου να διερευνηθεί αν διαθέτουν λογισμικό για τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια».
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 47χρονη ουκρανικής καταγωγής ιδιοκτήτρια του καταστήματος, τον 35χρονο Ροδίτη υπάλληλο που είχε τον ρόλο “dealer” και επτά έλληνες παίκτες, ηλικίας – τότε- από 34 έως 72 ετών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κατά την αυτόφωρη διαδικασία και συνοδευόμενοι από τους συνηγόρους τους κ.κ. Άκη Δημητριάδη και Δημήτρη Δημητριάδη, προσήχθησαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία και ζήτησε να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και να διενεργηθεί περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπή και πλαστογραφία στην Κω

Κινητοποίηση του Λιμενικού για διάσωση 4 Ιρλανδών που το σκάφος τους αναποδογύρισε σε θαλάσσια περιοχή της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου το διάστημα από 1 έως 7 Ιουλίου 2024

Συνελήφθη 18χρονος για ληστεία

Κάθειρξη 38,5 ετών σε αλλοδαπό για τη μεταφορά μεταναστών στην Κω

Στο εδώλιο ιδιοκτήτης καταλύματος για τη φιλοξενία 90 μεταναστών

Δικάζεται ιδιοκτήτης ξενοδοχείου για τη διαμονή 84 μεταναστών

Στον ανακριτή 31χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ανθρωποκτονίας