Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 940 ΦΟΡΕΣ

Τη Δευτέρα το πρωί, 20 Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες των «Καρπαθιακών Νέων» και εκτός απροόπτου, θα βρεθεί στην Κάρπαθο η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου, συνοδευόμενη από τον υφ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Παππά και από τους βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Η κυρία Μιχαηλίδου, όπως και όλη η ομάδα της Ν.Δ., ταξιδεύουν και επισκέπτονται την Κάρπαθο, στο πλαίσιο του προεκλογικού αγώνα με στόχο τη βέλτιστη απόδοση του κόμματος στην κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Ειδικότερα, στον τομέα του υπουργείου της, σημειώθηκαν επιτυχίες. Αφού, περισσότερων από ενός εκατομμυρίου συντάξεων κατάφεραν οι υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ, τους τελευταίους 60 μήνες ενώ μόνο το πρώτο δίμηνο του 2024, εκκαθαρίστηκαν τουλάχιστον 40 χιλιάδες.

«Προτεραιότητά μας είναι η επίσπευση των συντάξεων και η επαφή με τους πολίτες. Γι’ αυτό και είμαστε καθημερινά δίπλα σε όλες και όλους από άκρη σε άκρη της χώρας» δήλωσε από την Αίγινα, όπου βρέθηκε την Παρασκευή, 17/5, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου. «Αυτό που, πριν από το 2019, ήταν ακατόρθωτο και αδύνατο, εμείς, με οργανωμένο σχέδιο και πολλή δουλειά, καταφέραμε να το κάνουμε πράξη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, την κα Μιχαηλίδου θα συνοδεύει ο υφ. Ναυτιλίας κ. Γιάννης Παππάς, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους Καρπάθιους και να δώσει δια ζώσης απαντήσεις για την υπόθεση της αντικατάστασης του Μπλου Σταρ Χίος από το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» που τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε και απασχολεί την Κάρπαθο και την Κάσο.

Πηγή: «Καρπαθιακά Νέα»

Διαβάστε ακόμη

Υγειονομικό υλικό στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Κω

Το Καστελλόριζο και τα Φυλάκια Στρογγύλης-Ρω επισκέφθηκε ο Αρχηγός ΓΕΣ Γεώργιος Κωστίδης

Γ. Χατζημάρκος: «Η χώρα χρειάζεται ένα σύγχρονο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας των περιφερειών της»

Καθαρισμοί και αποψιλώσεις...

Παλιά Πόλη, συνεχίζουν ακάθεκτοι οι «κράχτες»

Πορεία Μνήμης για την εισβολή στην Κύπρο

Ύποπτη και επικίνδυνη η φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της Δευτέρας στο Ροδίνι

Σε κακή κατάσταση η αγροτική οδοποιία στο Ασκληπειό